20.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Xiaomi Mi 7 – Δείτε την πρώτη του διαφήμιση σε φυσικό κατάστημα!

Οι διαρροές και οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχεδόν καθημερινώς αναφορικά με το αναμενόμενο Xiaomi Mi 7. Πόστερ που έχει βρει, αλλά και οι διάφορες αναφορές δείχνουν ότι το Mi 7 ή Mi 8, μιας και αυτό έπεσε στο τραπέζι, δείχνουν ότι μάλλον στις 23 Μαΐου να περιμένουμε να δούμε το ένα ή και τα δύο μοντέλα. Τώρα όμως καινούργια φωτογραφία από φυσικό κατάστημα στην Κίνα, δείχνει την ημερομηνία που λογικά θα το δούμε στο μαγαζί, άρα έτοιμο προς πώληση!

Όπως βλέπετε και από την φωτογραφία παρακάτω, η 27η Μαΐου είναι η ημερομηνία που διαφημίζει το κατάστημα, ότι θα έχει σε στοκ το Mi 7.

Βέβαια άμα δείτε στη φωτογραφία αναφέρει Mi 7 και όχι το Mi 8 που μάλλον ή θα βγει μαζί ή θα ονομαστεί έτσι στο τέλος. Πάντως μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πολλά που περιμένουμε να δούμε από την εταιρεία. Μην ξεχνάτε και την μεγάλη λίστα μοντέλων της εταιρείας που σας είπαμε χθες.

Βέβαια βάση αυτών που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, συνήθως εκεί τριγύρω στο Πάσχα παρουσιάζει τις ναυαρχίδες της. Έτσι πχ πέρυσι με το Mi 6 που το είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο. Βέβαια το Mi 7 φέτος έχει αργήσει γιατί υπάρχουν προβλήματα με το 3D Face ID. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι της Himax Technologies και Truly Opto-electronics. Εκτός από αυτό, ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, έχει επιβεβαιώσει ότι το κινητό θα έχει σαρωτή αποτυπώματος κάτω από την οθόνη.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/xiaomi-o-ogkos-apostolon-tis-stin-kina-ayxithike-kata-41-to-proto-trimino-kai-prokeitai-na-eiselthei-sto-top3-kata-tin-idc/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi – Ο όγκος αποστολών της στην Κίνα αυξήθηκε κατά 41% το πρώτο τρίμηνο και πρόκειται να εισέλθει στο TOP3 κατά την IDC![/su_button]

[/su_table]

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα έχει το Xiaomi MI7, θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 845, RAM 8GB, διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος που θα είναι τοποθετημένες κάθετα. Όσο για την τιμή, αναμένεται να είναι παρόμοια με αυτή του Mi 6 όταν πρωτοεμφανίστηκε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο