27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Mi 8 – Έρχεται με λειτουργία νυχτερινής ρύθμισης και δυνατότητα λήψης στα 960 καρέ/sec σε αργή κίνηση!

Χθες σας γράψαμε πρώτοι εδώ ότι σε beta rom του Xiaomi Mi 8 screen edition, φάνηκε ότι έχει μεταφερθεί με επιτυχία η λειτουργία νυχτερινής λήψης από το Mi Mix 3, οπότε περιμένουμε να το δούμε και σε κάποια dev ROM τώρα. Σήμερα μάθαμε ότι θα προστεθεί ακόμα μία λειτουργία στην λήψη βίντεο σε αργή κίνηση.

Βάση τα στοιχεία που έδωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Weibo, ο διευθυντής μάρκετινγκ της Xiaomi, Zang Zhiyuan, το Mi 8 θα έχει πια την δυνατότητα να τραβάει βίντεο σε αργή κίνηση στα 960 fps.

Την δυνατότητα αυτή την έχει το Mi Mix 3 και μάλιστα θεωρείται ένα από τα νέα του βασικά χαρακτηριστικά. Το Mi Mix 3 έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα με ανάλυση 12MP, ενώ από αισθητήρα το ένα έχει τον Sony IMX363 Exmor RS, ενώ ο άλλος φακός έχει για αισθητήρα τον Samsung S5K3M3. Η κάμερα έχει OIS 4 αξόνων και φυσικά υποστηρίζει ΑΙ.

Xiaomi Mi A2 Lite – Αποκτήστε σήμερα την έκδοση 4/64GB από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool ΧΩΡΙΣ τελωνείο στα 192€!!

Ο ΑΙ που περιέχει το κινητό μπορεί να αναγνωρίσει μέχρι και 206 διαφορετικά σενάρια και να κάνει πολλαπλές βελτιστοποιήσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Επίσης όταν ταξιδεύει κάποιος στο εξωτερικό, περιλαμβάνει μεταφραστή για να μεταφράζει αυτόματα αυτό που βλέπει.

[signoff]

Πηγή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Καλησπέρα αγόρασα το
    XIAOMI MI 8 6GB/128GB (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ – GLOBAL VERSION) και θα ήθελα να μου πείτε αν περνάει κανονικά αναβαθμίσεις όταν λέμε Global σημαίνει ότι έχει ξεκλείδωτο bootloader εάν είναι κλειδωμένος υπάρχει περίπτωση να πάθει brick σε αναβάθμιση πάντα ότι έρθει στο κινητό??? Δεν με ενδιαφέρει το ξεκλείδωμα.
    Σας ευχαριστώ.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο