23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Airdots Pro TWS – Αποκτήστε τα με το κουπόνι μας από το GearVita με μόλις €73.94 για περιορισμένο αριθμό όμως!

Με το ντεμπούτο των AirPods της Apple, τ’ ασύρματα ακουστικά Bluetooth γρήγορα έγιναν πολύ δημοφιλής, καθώς απελευθέρωνε τον χρήστη από το οποιοδήποτε καλώδιο και μπορούσε να κινηθεί άνετα και ελεύθερα. Παράδειγμα ότι τα Airpods είχαν μεγάλη επιτυχία, είναι οι πολύ μεγάλες πωλήσεις που έχουν, καθότι έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια. Φυσικά η Xiaomi δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει και την δικιά της εκδοχή, τα AirDots Pro TWS. Επειδή ξέρω ότι και της Apple, αλλά και της Xiaomi είναι ακριβά γιατί είναι πολύ καλά, εμείς σας βρήκαμε κουπόνι για τους 20 πρώτους, να τ’ αποκτήσουν με μόλις €73.94 από το GearVita.

Τα AirDots Pro TWS είναι πολύ μικρά και ελαφριά. Με διαστάσεις 5.00 x 2.00 x 2.00 cm και βάρος μόλις 0.0116 kg, δεν θα καταλάβετε ότι τα φοράτε. Βέβαια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να εφάπτονται ακριβώς με την γωνία του αυτιού σας και να μην πέφτουνε κάτω. Συνδέονται με το κινητό σας μέσω A2DP Bluetooth V4.2, ενώ υποστηρίζουν ANC ενεργή μείωση του θορύβου για να μπορείτε ν’ ακούτε την μουσική σας ή τον άλλο χωρίς εξωτερικές παρεμβολές. Αναφορικά με την μουσική, υποστηρίζει υψηλής ποιότητας ήχο με τεχνολογία AAC. Διαθέτει μέσω αφής την δυνατότητα να διαχειριστείτε την μουσική που ακούτε ή τις εισερχόμενες κλήσεις.

Και τα δύο ακουστικά ενσωματώνουν ευαίσθητο μικρόφωνο, ώστε να έχετε HD κλήσεις. Τ’ ακουστικά με το που θα τα βγάλετε από την βάση φόρτισης, ενεργοποιούνται και συνδέονται μεταξύ τους και με το κινητό σας. Με το που θα τα βγάλετε από το αυτί σας, σταματάει η λειτουργία τους. Υποστηρίζουν και Android αλλά και iOS κινητά και συσκευές. Είναι αδιάβροχα, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα να τα φοράτε με τον ιδρώτα ή εάν σας πιάσει μια βροχή έξω. Θα χρειαστείτε για να φορτιστούν πλήρως, μία ώρα, ενώ έχουν χρόνο αναμονής 10 ώρες και χρόνο ομιλίας 10 ώρες. Το κουτί φόρτισης διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 100mAh.

Τα Xiaomi Mi Airdots Pro TWS κανονικά έχουν 104.59$ στο GearVita, αλλά με το κουπόνι AirdotsPro, οι 20 πρώτοι τυχεροί θα τ’ αποκτήσουν στην τιμή των $84.50 ή αλλιώς €73.94. Βιαστείτε λοιπόν γιατί η ποσότητα είναι περιορισμένη!

[signoff]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο