25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Mi Band 5 & Mi Band 4C πήραν πιστοποίηση και είμαστε ένα βήμα πριν την παρουσίασή τους!

Ο βασικός παίκτης του Mi Band του περασμένου έτους, το Mi Band 4 κυκλοφόρησε με το βιομηχανικό πρότυπο. Είχε χτίσει ιστορία με την πώληση εκατομμυρίων συσκευών στην παγκόσμια αγορά. Τώρα η εταιρεία προετοιμάζεται για το επόμενο Mi band 5, και ορισμένα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αναμένεται να είναι μέρος αυτής.

Είμαστε πια μια ανάσα πιο κοντά στο λανσάρισμα του Mi Band 5, αφού απ’ ότι φαίνεται πήρε πιστοποίηση επιτέλους στην Ταϊβάν. Απ’ ότι φαίνεται όμως, δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Το Mi Band 4C, το οποίο είναι ουσιαστικά το Redmi Band σε άλλες αγορές, έλαβε επίσης το πιστοποιητικό από τις αρχές της Ινδονησίας.

Η συσκευή με αριθμό μοντέλου XMSH10HM εντοπίστηκε στο NCC της Ταϊβάν. Ο κωδικός αυτός ξέρουμε ότι πρέπει ν’ ανήκει στο αναμενόμενο Mi Band 5. Το Mi Band 4 έχει αριθμό μοντέλου XMSH07HM και το Mi Band 3 έχει XMSH05HM, οπότε είναι λογικό ότι το επόμενο Mi Band θα υιοθετεί τον αριθμό μοντέλου XMSH10HM. Το Mi Band 5 αναμένεται να έρθει με οθόνη 1,2 ιντσών αλλά και με το NFC ενεργό και για τους παγκόσμιους χρήστες, ώστε να πραγματοποιούν πληρωμές χωρίς μετρητά και εμείς πια. Υπάρχει επίσης μια φήμη για τη λειτουργία του SpO2, δηλαδή μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, μία λειτουργία που την έχουμε ήδη δει στο τρέχων μοντέλο Honor Band 5 αλλά και σε πολλούς κλώνους και λείπει από το Mi Band. Επίσης, έρχεται με μια πρόσθετη δυνατότητα φόρτισης USB-A, η οποία μειώνει την ανάγκη για φορτιστή, που την έχουμε ήδη δει στο Redmi Band.

Το Mi Band 4C υιοθετεί όλες τις δυνατότητες του Redmi Band, δηλαδή έρχεται με οθόνη 1,08 ιντσών, μπαταρία 14 ημερών και αισθητήρα οπτικού καρδιακού ρυθμού. Είναι η φθηνότερη έκδοση της σειράς Mi Band με τιμή 95 γιουάν στην Κίνα. Και τα δύο smartwatch θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο στην Κίνα και αργότερα θα τα δούμε και σε όλες τις μεγάλες αγορές. Οι επίσημες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία δεν έχουν ακόμη εκδοθεί και θα τις κοινοποιήσουμε όταν είναι διαθέσιμες από την εταιρεία.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.tizenhelp.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο