27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Mi Band 7: Το παραγγέλνετε σήμερα με λιγότερα από 50€ από το Cafago, για να το πάρουμε μαζί!

Xiaomi Mi Band. Όσοι με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την Xiaomi και με τα Mi Band, ξέρετε ότι από το 2 μέχρι και το 6 (το 7 το περιμένω), σας έχω δώσει είτε μόνο εγώ είτε πρώτος την ελληνική γλώσσα. Το Mi Band 7 παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες, με επίσημες γλώσσες φυσικά όπως αναμενόταν μόνο αγγλικά και κινέζικα.

Φυσικά αυτό, τουλάχιστον πέρυσι που σας είχα φέρει πρώτο το Mi Band 6 CN, δεν μου είχε σταθεί εμπόδιο να σας το κάνω ελληνικό, λογικά το ίδιο θα ισχύσει και φέτος. Αλλά ας θυμηθούμε λιγάκι γιατί πρέπει να πάρετε το νέο μοντέλο και το πιο βασικό, από που θα το πάρετε ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, σε τιμή λιγότερο από 50€!!!!

[affcoups id=”96863″]

Η Xiaomi αποκάλυψε το Band 7, ένα fitness tracker που θα πουληθεί στην Κίνα με και χωρίς NFC κλασσικά. Παρεμπιπτόντως, η συμπερίληψη μιας μονάδας NFC προσθέτει 0,3 g στο βάρος του Band 7, το οποίο ζυγίζει 13,5 g από προεπιλογή. Ανεξάρτητα, και οι δύο εκδόσεις έχουν διαστάσεις 46,5 x 20,7 x 12,25 mm και οθόνη AMOLED 1,62 ιντσών με ανάλυση 192 ​​x 490 pixel.

Επιπλέον, το μεγάλο πάνελ αποδίδει έως και 500 nits και καλύπτεται από σκληρυμένο γυαλί 2,5D. Σύμφωνα με τη Xiaomi, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μπαταρία 180 mAh που χρειάζονται περίπου 2 ώρες για να φορτιστούν πλήρως. Υποτίθεται ότι το fitness tracker θα διαρκέσει έως και 14 ημέρες «τυπικής χρήσης», μια εκτίμηση ότι η Xiaomi πέφτει σε 9 ημέρες με «βαριά χρήση». Βέβαια κάτι τέτοια λέγανε και για το 6 και είχαν πέσει αρκετά έξω, οπότε εδώ κρατάτε μικρό καλάθι. Δυστυχώς, κανένα μοντέλο δεν περιέχει μονάδα GPS, αν και υπάρχουν αισθητήρες οπτικού καρδιακού ρυθμού και οξυγόνου στο αίμα.

[affcoups id=”96783″]

Επιπλέον, η Xiaomi έχει προεγκαταστήσει πάνω από 100 watchfaces, 120 λειτουργίες άσκησης και πολλές εφαρμογές πρώτου κατασκευαστή. Κατά την κυκλοφορία, το Band 7 θα διατίθεται στην Κίνα στα 36 $ περίπου, ενώ η έκδοση NFC θα την βρείτε στην Κίνα στα 42 $ περίπου. Αν και οι εικόνες μάρκετινγκ της Xiaomi δείχνουν το Band 7 σε πολλά χρώματα, η εταιρεία προσφέρει το τυπικό μοντέλο μόνο σε μαύρο, μπλε και ροζ φινιρίσματα. Συγκριτικά, το Band 7 NFC περιορίζεται σε ένα μόνο μαύρο χρώμα.

[affcoups id=”95832″]

Ας δούμε όμως συνοπτικά, σ’ ένα πίνακα, βάση των στοιχείων που ξέρουμε, σε τι διαφέρει το νέο Mi Band 7 από το προηγούμενο μοντέλο Mi Band 6, για να δούμε εάν αξίζει η μετάβαση….

 Mi Band 7Mi Band 6
Διαστάσεις46.5 x 20.7 x 12.25mm47.4 × 18.6 × 12.7mm
Βάρος13.5 grams12.8 grams
Οθόνη1.62-inch AMOLED1.56-inch AMOLED
Αισθητήρας παλμώνΝαιΝαι
Παρακολούθηση ύπνουΝαιΝαι
SpO2 αισθητήρα κορεσμούΝαι συνεχήςΝαι
Sports Modes12030
Αδιάβροχο5 ATM5 ATM
Μπαταρία180mAh125mAh
Ζωή15 ημέρες (απλή χρήση)
9 ημέρες (βαριά χρήση)
14 ημέρες (όχι-NFC)
12 ημέρες (NFC)

Όπως βλέπετε, τουλάχιστον βάση τα στοιχεία που ξέρουμε μέχρι στιγμής, το νέο Mi Band 7 έρχεται ανανεωμένο, με καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία, 4 φορές περισσότερα sports modes. Σίγουρα αυτά τα στοιχεία δίνουν ένα μεγάλο συν στο να σκεφτεί να το αποκτήσει κάποιος. Εάν σκέφτεστε να το αποκτήσετε, Έχετε την δυνατότητα για λίγο ακόμα και όσο υπάρχει σε στοκ, να το πάρετε από το Cafago με λιγότερα από 50€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή και φυσικά ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Η προσφορά δεν έχει κουπόνι, οπότε αυτό σημαίνει δεν έχετε πολύ χρόνο, μιας και τα κομμάτια λιγοστεύουν συνεχώς γιατί είναι πράγματι η καλύτερη τιμή. Εννοείτε την εκμεταλλεύτηκα και εγώ πριν σας το γράψω και μου χτύπησα ένα, για να μου έρθει και να σας το κάνω ελληνικό. Υπόψιν, αυτή την στιγμή στο Mi Band 7, το τελευταίο σταθερό firmware είναι αγγλοκινέζικο και είναι η έκδοση 1.9.68.1.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Όπως σας γράφω στο τέλος σε κάθε άρθρου, το site χρησιμοποιεί affiliate links. Αυτό για να πληρωθούν τα έξοδα του site αλλά και για να δείξει στα καταστήματα ότι έχει κίνηση. Έτσι, όταν είναι να κάνετε κάποια αγορά από κάποιο κινέζικο κατάστημα που το θεωρούμε έμπιστο, όπως εδώ με το Cafago, πατάτε στο μπανεράκι και ολοκληρώνετε την αγορά από τον ίδιο υπολογιστή με την μία φορά. Εάν το αφήσετε στο καλάθι και συνεχίσετε την παραγγελία από αλλού, δεν θα χρεωθεί στο site και μετά εγώ δεν θα μπορώ να ζητάω προϊόντα για παρουσίαση ή giveaway. Το να πατάτε πάνω στα affiliate links που έχω στο site, εσάς ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ενώ έμμεσα κερδίζετε. Σας ευχαριστώ που με υποστηρίζετε και μην ξεχάσετε να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο YouTube, καθότι έρχονται 6-7 παρουσιάσεις smartwatch που μου ζητήσατε και όχι μόνο!

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-paa4839b.html?aid=itechnews&cr=” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις 49.99€ ΤΕΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ από το Flash Sales του Cafago για όσο έχουν στοκ το νέο Xiaomi Mi Band 7![/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο