25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Mi Mix 4 – Θα έρθει με κάμερα που θα έχει ανάλυση 108MP και θα το δούμε μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου!

Στις 30 Αυγούστου, ο διευθυντής προϊόντων της Xiaomi, Wang Teng, αποκάλυψε στην παρουσίαση του Redmi Note 8, ότι την 108MP κάμερα θα την δούμε μέχρι τα τέλη του μήνα Σεπτεμβρίου. Πολλοί χρήστες αμέσως μετά ανέφεραν, ότι το μόνο κινητό που θα μπορούσε να είχε αυτή την κάμερα, θα ήταν το Mi Mix 4, οπότε λογικά για αυτό το κινητό μίλαγε ο Wang Teng.

Αναφέρεται ότι τα 108MP είναι ο τελευταίος αισθητήρας HMX από τη Samsung ISOCELL. Έχει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και φτάνει έως και 12032 × 9024, με καλύτερη δυνατότητα εισαγωγής φωτός και λεπτομέρειες ποιότητας εικόνας.

MIX 4?  Millet starts with 100 million pixels: expected to debut at the end of September

Από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών, το Xiaomi MIX 4 θα είναι εξοπλισμένο με τη ναυαρχίδα των επεξεργαστών, τον Snapdragon 855 Plus. Σε σύγκριση με το Snapdragon 855, ο Snapdragon 855 Plus έχει δύο κύριες αναβαθμίσεις: Πρώτον, ο επεξεργαστής Kryo 485 τώρα τρέχει στα 2.96GHz, ενώ ο Snapdragon 855 είναι στα 2.84GHz. Δεύτερον, η GPU Adreno 640 πέτυχε βελτίωση απόδοσης κατά 15%.

Επιπλέον, το Xiaomi MIX 4 αναμένεται να υποστηρίζει την μεγαλύτερη γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Επί του παρόντος, το Xiaomi 9 υποστηρίζει τη γρήγορη ασύρματη φόρτιση 20W (πρώτη στον κόσμο), ενώ η ασύρματη φόρτιση του MIX 4 αναμένεται να ξεπεράσει το νούμερο αυτό και δεν αποκλείει να υποστηρίζει και τη δυνατότητα της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης.

Φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Xiaomi MIX 3 έχει ήδη ξεκινήσει την έκδοση 5G, δεν θα πρέπει να αμφιβάλλουμε ότι αντίστοιχα θα δούμε και στο Xiaomi MIX 4.

Το σίγουρο είναι ότι το Xiaomi MIX 4 είναι ένα κινητό που αξίζει να προσβλέπουμε.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο