25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Mi Store – Τώρα και στην Θεσσαλονίκη

To Mi Store είναι το πρώτο εξουσιοδοτημένο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα XIAOMI στην Ελλάδα, και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη!

Ανήκει στην Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, με 36 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά.

Η XIAOMI, που το ΜΙ στο λογότυπό της σημαίνει Mobile Internet, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Smartphonesκαι Smart Devices στον κόσμο.

Στο Mi Store μπορεί κάποιος να γνωρίσει τα μοναδικά Mi Smartphones, που έχουν κατακτήσει τη διεθνή αγορά, αλλά και πολλά νέα προϊόντα: fitness trackers & έξυπνες ζυγαριές, bluetooth ηχεία και powerbanks, αλλά και τηλεοράσεις, πατίνια, ποδήλατα και drones, φίλτρα νερού, ατμομάγειρες ρυζιού, Air Purifiers και πολλά ακόμα – ένα πλήθος έξυπνων προϊόντων που συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους, παρέχοντας μοναδικές, καινοτόμες λύσεις, που όλες οδηγούν στον ίδιο στόχο: Να γίνει η ζωή μας καλύτερη μέσω της τεχνολογίας.

Με μία ανακοίνωση του στη σελίδα του στο Facebook, μα ενημερώνει ότι σύντομα θ’ ανοίξει νέο κατάστημα και στη Θεσσαλονίκη.

[su_quote]Mi Store is coming to town 🎅

Το κατάστημα Mi Store στη Θεσσαλονίκη πολύ σύντομα θα είναι γεγονός και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας! Εσείς, ανυπομονείτε όσο και εμείς; 🤗

#MiStoreGreece #ThessMi[/su_quote]

Πως σας φαίνεται αυτό το νέο!?

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο