18.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Xiaomi – Μην κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο MIUI 12 internal beta version, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα!

Η Xiaomi όπως ξέρετε, μας παρουσίασε ένα νέο κινητό, το Xiaomi 10 Youth Edition 5G & μας παρουσίασε επίσης την τελευταία έκδοση του MIUI, το MIUI 12, στις 27 Απριλίου. Το Mi 10 Youth Edition είναι εξοπλισμένο με 4 πίσω κάμερες και υποστηρίζει ζουμ 50x. Αυτή τη φορά η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσημα το σύστημα MIUI 12. Το θέμα της επίσημης αφίσας του MIUI 12 ήταν «αγγίξτε τη φαντασία και νιώστε την πραγματικότητα».

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι η σταθερή έκδοση MIUI 12 θα αναβαθμιστεί πλήρως στα τέλη Ιουνίου και οι εσωτερικές δοκιμές MIUI 12 θα προωθηθούν στις 27 Απριλίου. Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της MIUI, από τις 22:25 στις 27 Απριλίου, όλα τα μοντέλα που δοκιμάστηκαν εσωτερικά στην ομάδα δοκιμών, θα έχουν διαθέσιμη rom για κατέβασμα. Σήμερα, η MIUI ανακοίνωσε επίσημα ότι ο αριθμός της έγκαιρης εγγραφής για το MIUI 12 ξεπέρασε τις 970.000 αιτήσεις σε 24 ώρες!

Σήμερα, η κοινότητα Xiaomi εξέδωσε μια ανακοίνωση σχετικά με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων της εσωτερικής έκδοσης beta του MIUI 12, λέγοντας ότι πριν από τις 18 Μαΐου, οι χρήστες του MIUI 12 δεν θα πρέπει να επαναφέρουν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διαφορετικά ορισμένες εφαρμογές συστήματος θα χαθούν και δεν θα μπορούν να αποκατασταθούν!

Αυτό είναι το κείμενο της ανακοίνωσης:

Πριν από τις 18 Μαΐου, οι χρήστες του MIUI 12 δεν πρέπει να επαναφέρουν τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διαφορετικά ορισμένες εφαρμογές συστήματος θα χαθούν και δεν θα μπορούν να αποκατασταθούν.

Λόγω της προσαρμογής του συστήματος MIUI 12, ορισμένες εφαρμογές συστήματος θα διαγραφούν μετά την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Οι μέθοδοι ανάκτησης και η λογική ανάκτησης βρίσκονται σε επείγουσα ανάπτυξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 18 Μαΐου. Επομένως, πριν από αυτό, εκτός εάν είναι απαραίτητο, μην επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις κατά βούληση.

Εάν έχετε επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση και λήψη ορισμένων εφαρμογών συστήματος μέσω του χώρου αποθήκευσης εφαρμογών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας, MIUI 12 εμπρός!

Το MIUI 12, χρησιμοποιεί την υποκείμενη αρχιτεκτονική κινούμενου φωτός Miguo που βρίσκεται πολύ μπροστά από το Android, φέρνοντας πραγματικά εφέ κίνησης + οπτικό σχεδιασμό σε όλη τη γλώσσα και τον πολιτισμό, καθώς και σούπερ ταπετσαρίες που ξεπερνούν τους περιορισμούς χώρου, δυνατότητα προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά και υπεράσπιση των δεδομένων σας.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο