27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi MIX 2S – Κύματα εμφανίστηκαν ξαφνικά στην κάμερα όταν το κλείστρο κλείνει πολύ γρήγορα!

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν διάφορες αναφορές στο διαδίκτυο από κατόχους του Mi Mix 2S, ότι έβλεπαν κάτι πολύ περίεργο στην κάμερα τους. Ουσιαστικά πρόσεξαν ότι έβλεπαν μαύρες λουρίδες, κάτι που σημαίνει ότι έβλεπαν πεντακάθαρα το κάθε frame της φωτογραφίας.

Σε απάντηση που ήρθε από από την MIUI, είπε ότι το φαινόμενο αυτό ονομάζεται “water ripple phenomenon.” Αυτό γίνεται κυρίως στην χειροκίνητη επιλογή, όταν ο χρήστης ορίζει το κλείστρο στα 1/1000 sec, που είναι πιο γρήγορα από την συχνότητα που έχει ο σωλήνας που περνάει το φως, οπότε θα δείτε αυτές τις μαύρες λωρίδες.

Μην ξεχνάτε ότι το Mi Mix 2S είναι να βελτιωθεί η κάμερα του, μαζί με του Mi 8, αφού έχει την ίδια κάμερα με το Mi Mix 3, που έχει πολύ καλύτερη βαθμολογία από τα δύο κινητά. Έτσι αναβαθμίστηκε στα 960fps (τουλάχιστον εγώ στο Mi 8 πήρα αυτή την αναβάθμιση) η δυνατότητα λήψης βίντεο σε αργή κίνηση. Ο γενικός κανόνας λέει ότι με το που θα πατάς το κουμπί για να κλείσει το κλείστρο, η κάμερα θα τραβάει 8 διαφορετικές λήψεις την ίδια στιγμή. Οι λήψεις αυτές μετά θα διορθώνονται, ενώνονται και στο τέλος το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ καλό.

Banggood – Αγοράστε με -10% σήμερα και μέχρι 30/11, μόνο με την χρήση του Paypal σας!

Μην ξεχνάτε ότι το Mi Mix 3 με 103 βαθμούς είναι στο Top 3 στην βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη, παίρνοντας ουσιαστικά φωτογραφίες με βαθμολογία 108 βαθμούς και 93 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο