23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Xiaomi MIX 2S – Βγήκε αναβάθμιση ROM που βασίζεται σε Android 9.0! Δείτε πως μπορείτε να την κατεβάσετε και εσείς!

Φυσικά η πρώτη ερώτηση που θα μου κάνετε….αφού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την Google το Android 9 ή αλλιώς Android P, πως θα το πάρει το Mi Mix 2S!? Επίσης, όσοι ξέρουν την Xiaomi, ξέρουν ότι συνήθως αργεί να ενσωματώσει τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών στο MIUI που έχει στα κινητά της. Οπότε τι έγινε εδώ και σας τα λέω αυτά!? Και όμως είναι αλήθεια και ίσως αυτό να γίνει η αρχή να δούμε μία νέα xiaomi, Ποιος ξέρει!

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι το Android 9.0, εξακολουθεί να είναι σε πολύ προκαταρκτικό στάδιο με την ανάπτυξη μίας preview έκδοσης μόνο, που απ’ ότι φαίνεται πολλοί κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ανάμεσα σε αυτούς τους κατασκευαστές είναι και η Xiaomi.

Σύμφωνα με τους χρήστες του φόρουμ XDA, η ομάδα που ασχολείται με τις διάφορες ROM από τα Xiaomi κινητά, διαπίστωσε ότι η Xiaomi ξεκίνησε τις δοκιμές στο Mi Mix 2S σε Android Ρ, από χθες 28 Απριλίου, κυκλοφορόντας δύο εκδόσεις μάλιστα, αλλά για την κινέζικη ROM – version 8.4.28 και 8.4.29. Κάποια ιδιαίτερη βελτίωση δεν βρέθηκε μέσα στην ROM από το log, παρά μόνο επισκευή σφαλμάτων και βελτιστοποίηση του συστήματος, προφανώς για να φαίνεται κάτι.

Πάντως εάν θέλετε να την κατεβάσετε την ROM, θα την βρείτε εδώ:

[su_table]

Xiaomi Mi Mix 2S MIUI 9 Android 9.0 [sdm_download id=”12561″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”12561″]

[/su_table]

 

Υπόψιν η ROM αυτή είναι μόνο για το Mi Mix 2S και φυσικά συνιστάτε μόνο για πολύ έμπειρους χρήστες!

 

Η αναβάθμιση αυτή μάλιστα ανακοινώθηκε και στο en.miui, όπου ένας Super Moderator ανέβασε μάλιστα και σχετικά screenshots. Φυσικά η ανάρτηση αυτή διαγράφηκε μετά από 5 λεπτά, οπότε μην την ψάξετε…δεν θα την βρείτε εκτός από εδώ!

 

Τα κυριότερα νέα χαρακτηριστικά του Android P είναι: καλύτερη ενεργοποίηση οθόνης με χτύπημα, multi-camera API, βελτιωμένη εσωτερική τοποθέτηση, NFC API πληρωμής, HDR VP9 Προφίλ 2, περαιτέρω έλεγχο στους περιορισμούς των δικαιωμάτων των εφαρμογών, μη δημόσιους περιορισμούς πρόσβαση στο API, την αυτόματη βελτιστοποίηση compiler, και άλλα πολλά που θα τα μάθουμε αναλυτικά με την επίσημη παρουσίαση του λειτουργικού από την Google.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο