25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Ο αντιπρόεδρος της δήλωσε ότι η Ινδία θα γίνει παγκόσμιο κέντρο κατασκευής και εξαγωγών!

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Xiaomi αναπτύχθηκε ραγδαία στις υπερπόντιες αγορές, ιδιαίτερα στην Ινδία, τη δεύτερη πιο πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο. Η Xiaomi ξεπέρασε τη Samsung και άλλες εταιρείες για να πάρει την πρώτη θέση στην Ινδία. Ο αντιπρόεδρος της Xiaomi και επικεφαλής της ινδικής επιχείρησης δήλωσε ότι η Xiaomi διαθέτει 7 κέντρα παραγωγής στην Ινδία και μπορεί να γίνει το παγκόσμιο κέντρο παραγωγής της Xiaomi στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Xiaomi, ο ινδός επιχειρηματικός ηγέτης Manu Kumar Jain λέει ότι η Xiaomi συνεργάζεται με τους εταίρους της OEM, Foxconn και Flextronics. Μάλιστα τα δύο από τα 7 εργοστάσια καλύπτουν το 99% της Ινδικής αγοράς σε θέμα κατασκευής των έξυπνων τηλεφώνων.

Ο Manu Kumar Jain είπε επίσης ότι η Ινδία μπορεί να γίνει ένα παγκόσμιο κέντρο παραγωγής για την Xiaomi. Εάν επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η Xiaomi θα εξάγει ινδικά smartphones και σε άλλες χώρες.

Αναφέρεται ότι η Xiaomi ξεκίνησε ένα μικρό πιλοτικό πρόγραμμα εσωτερικά για την εξαγωγή ινδικών smartphones σε γειτονικές χώρες όπως το Μπαγκλαντές και το Νεπάλ.

Σύμφωνα με την έκθεση των στατιστικών στοιχείων της ινδικής αγοράς, για το τρίτο τρίμηνο του 2019 που εκδόθηκε από την IDC, ο συνολικός αριθμός των smartphone που απεστάλησαν στην ινδική αγορά ήταν 46,6 εκατομμύρια συσκευές, σημειώνοντας αύξηση 9,3% σε ετήσια βάση. Η Xiaomi κατέλαβε την πρώτη θέση με 12,6 εκατομμύρια συσκευές αποστολών, σημειώνοντας αύξηση 8,5% σε ετήσια βάση. Με τον τρόπο αυτό το μερίδιο έφθασε το 27,1%. Η Samsung έστειλε 8,8 εκατομμύρια συσκευές, σημειώνοντας μείωση 8,5% σε ετήσια βάση, ενώ το μερίδιο της μειώθηκε στο 18,9%.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο