26.3 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024

Xiaomi – Σύντομα οι ναυαρχίδες της θα έχουν διπλή πίσω κάμερα με 250MP σύνολο!

Ο αισθητήρας εικόνας 200MP ISOCELL HP1 παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είχε ήδη στείλει τα πρώτα δείγματα αισθητήρων στους κατασκευαστές για δοκιμή. Δεν ειπώθηκε ποιος ήταν μεταξύ εκείνων που βλέπουν τη νέα δημιουργία του κολοσσού της Νότιας Κορέας. Αλλά δεν ήταν δύσκολο να μαντέψουμε ότι η Xiaomi ήταν ανάμεσά τους.

Υπάρχουν ήδη φήμες στο διαδίκτυο ότι το επερχόμενο Xiaomi 12 θα εντυπωσιάσει με έναν αισθητήρα με ανάλυση ρεκόρ. Ο γνωστός εσωτερικός δικτυακός tipster Digital Chat Station το επιβεβαίωσε τις προάλλες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια Xiaomi 12 θα προσφέρει ένα μοντέλο με διπλή κύρια κάμερα, όπου η μια μονάδα θα είναι στα 200 megapixel και θα λειτουργήσει ως η κύρια, ενώ θα την βοηθάει μία εξαιρετικά ευρύ 50-megapixel. Η πηγή είπε επίσης ότι η Xiaomi θα συνεχίσει να εγκαθιστά αισθητήρες 108MP και 64MP στα smartphone της μεσαίας και υψηλής κατηγορίας.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Xiaomi 12 πιθανότατα θα εντυπωσιάσει το κοινό που πεινάει για μεγάλα νούμερα, ενώ στην έκδοση Ultra θα προτιμήσει να βασίζεται στον ορθολογισμό, το μέτρο, την ποιότητα του λογισμικού και του υλικού. Υπάρχουν φήμες ότι το Xiaomi 12 Ultra θα έχει μόνο αισθητήρες των 50 megapixel. Αν και υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ένας αισθητήρας 200 megapixel θα δώσει τον τόνο και εδώ.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των μελλοντικών συσκευών της σειράς Xiaomi 12 μπορεί να είναι η εξαιρετικά αργή κίνηση. με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 1920 καρέ το δευτερόλεπτο. Σε αυτό το στάδιο, η εταιρεία δοκιμάζει μόνο αυτό το χαρακτηριστικό και δεν υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη ότι θα εφαρμοστεί πραγματικά σε μελλοντικές ναυαρχίδες.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο