27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Θήκες κινητών αξίας μέχρι και 10$ πουλήθηκαν σήμερα στα 0.14$!

Δεν ξέρω εάν η Xiaomi πιστεύει στο Black Friday, αλλά σίγουρα σήμερα όσοι μπήκανε στο διαδικτυακό μαγαζί της Xiaomi, αυτό νόμιζαν ότι είχαν μπροστά τους. Αυτό γιατί σε πάρα πολλές προστατευτικές θήκες η Xiaomi είχε ρίξει την τιμή από τα 69 γιουάν που είχαν κάποιες ακόμα και στα 0.99 γιουάν, δηλαδή από τα 10$ στα 0.14$!!!!

Δεν λέω πολύ ωραία αυτή η κίνηση της Xiaomi, αλλά ουσιαστικά η τεράστια αυτή μείωση στη τιμή ήταν για θήκες κινητών παλιών μοντέλων. Έτσι τα μοντέλα που έβρισκες θήκη σε αυτή την εξευτελιστική τιμή ήταν για το Redmi 4, Redmi Note 4X, Redmi 5, Redmi 5 plus, Redmi Note 5A, Μι 5Χ και άλλα παλιότερα μοντέλα.

Black Friday προσφορά – 8.5 inch Writing Tablet Kid Drawing Board για μόνο 4.3€ από το Gearbest!

Ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα που έβρισκες θήκη, τα πιο παλιά ήταν τα Redmi Note 3 και Redmi Pro. Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι παρόλο που τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι πια αρκετά παλιά, πάρα πολλοί είναι αυτοί ακόμα που τα έχουν και σίγουρα θα ήθελαν να πάρουν μία καινούργια θήκη για το κινητό τους.

Στην λίστα αυτή ήταν και το Mi Note 3, όπου έβρισκε θήκη σε εξευτελιστική τιμή, αλλά με το που το κατάλαβαν οι χρήστες, εξαφανίστηκαν στο λεπτό.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο