25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Youpin – Παρουσίασε αναδιπλούμενο EDON ανεμιστήρα που λειτουργεί και σαν υγροποιητής!

Η πλατφόρμα Youpin της Xiaomi κυκλοφόρησε έναν νέο ανεμιστήρα στην πλατφόρμα της με το όνομα EDON Foldable Fan. Ενώ η εταιρεία κυκλοφόρησε αυτόν τον ανεμιστήρα στην Κίνα, δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα του.

Ο αναδιπλούμενος ανεμιστήρας, μαζί με την κυκλοφορία καθαρού αέρα στο δωμάτιο, διαθέτει επίσης δυνατότητα καθαρισμού και διανομής υγρασίας, λειτουργεί δηλαδή σαν υγροποιητής. Ο ασύρματος ανεμιστήρας μπορεί να τοποθετηθεί σε πλατφόρμα ή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο έδαφος. Χρησιμοποιεί μια σχεδίαση περιστρεφόμενου άξονα, η οποία μπορεί να περιστρέψει την κεφαλή 120 μοίρες στις πλευρές και 360 μοίρες πάνω και κάτω για να κυκλοφορήσει τον αέρα.

Υπάρχει ένας υγραντήρας στο κάτω μέρος που μπορεί να απελευθερώσει αμέσως 1-5um υδρονέφωση με την τεχνολογία πίεσης ανέμου 3000 σ.α.λ. Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορεί να ενυδατώσει το δέρμα και να λύσει αποτελεσματικά το πρόβλημα της θερμότητας του δέρματος και του ξηρού κνησμού που προκαλείται συνήθως από τον ζεστό και κλειστό χώρο.

Είναι σχεδιασμένο με απρόσκοπτο τρόπο χωρίς βίδες. Ζυγίζοντας μόλις 1,5 κιλά, ο αναδιπλούμενος ανεμιστήρας EDON μπορεί εύκολα να διπλωθεί σε μόλις τρία βήματα σε μια μικρή στρογγυλή μονάδα, μοιάζοντας με την ηλεκτρική σκούπα Mi Robot.

Με τον ανεμιστήρα να αναδιπλώνεται, μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί στο συρτάρι κρεβατιού ή κάτω από τον καναπέ, καθώς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Διαθέτει μονάδα LED αφής για όλες τις λειτουργίες και μπορεί επίσης να ελεγχθεί μέσω τηλεχειριστηρίου έως και 80 μέτρα μακριά. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το τηλεχειριστήριο μπορεί επίσης να συνδεθεί μαγνητικά μπροστά από τον ανεμιστήρα για να αποφευχθεί η απώλεια του.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.gizmochina.com/

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο