32 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

YouTube Premium: Μάλλον θα αποκτήσει νέα συνδρομητικά προγράμματα

Η Google μόλις κυκλοφόρησε πολλές λειτουργίες για τους συνδρομητές του YouTube Premium, επιτρέποντάς τους να μεταβαίνουν στο σημείο του βίντεο που θέλουν, να προβάλουν Shorts σε λειτουργία Picture-in-picture και πολλά άλλα.

Πέρα από αυτά όμως, η εταιρεία εργάζεται σε πολλές ακόμη αλλαγές και ενημερώσεις στην πλατφόρμα, μερικές από τις οποίες αναφέρθηκαν λεπτομερώς από ένα μέλος της ομάδας του YouTube στο φόρουμ της κοινότητάς της. Μεταξύ άλλων, το YouTube εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει νέα προγράμματα Premium που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις των χρηστών.

Στην ανάρτηση στα φόρουμ της κοινότητας του YouTube, ο Hazel του Team YouTube λέει ότι η εταιρεία θέλει να φέρει πρόσθετες βαθμίδες επί πληρωμή και “διερευνά τρόπους για να μοιραστείτε τα οφέλη σας με φίλους στο μέλλον”.

Το YouTube προσφέρει επί του παρόντος τρία μηνιαία προγράμματα επί πληρωμή: μια συνδρομή Premium που κοστίζει 8,49 €​/μήνα και ένα οικογενειακό πρόγραμμα, που σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και πέντε μέλη της οικογένειας, για 12,99 €​/μήνα. Το τρίτο είναι ένα φοιτητικό πρόγραμμα που κοστίζει 4,99 €​/μήνα.

Το YouTube δεν έδωσε καμία υπόδειξη σχετικά με τα πακέτα που σχεδιάζει να εισαγάγει, αν και σκοπεύει να επεκτείνει τα υπάρχοντα σχέδια ιδιότητας μέλους σε περισσότερες περιοχές.

Η πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο θα μπορούσε να λανσάρει ένα φθηνότερο επίπεδο επί πληρωμή χωρίς διαφημίσεις χωρίς άλλα προνόμια Premium. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο εισαγωγής ενός προγράμματος συνδρομής που μοιάζει με το Spotify Duo, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο