15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Υποτιθέμενες εικόνες δείχνουν πως είναι το Apple Watch Series 7!

Ενώ το Apple Watch Series 7 ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα μαζί με το iPhone 13, περιμένουμε ακόμα μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από την Apple. Καθώς οι φήμες υποδεικνύουν ότι το Apple Watch Series 7 θα μπορούσε να είναι έτοιμο για προπαραγγελία την επόμενη εβδομάδα, οι νέες εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Facebook φέρονται να δείχνουν την πρώτη πραγματική του εμφάνιση στο νέο σχέδιο.

Ενώ το Apple Watch δεν διαθέτει τον συχνά φημολογούμενο σχεδιασμό με επίπεδη άκρη, διαθέτει μια σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη. Η Apple λέει ότι έχει μειώσει το μέγεθος των πλαισίων κατά 40%, επιτρέποντας σχεδόν 20% περισσότερη επιφάνεια οθόνης από το Apple Watch Series 6 και 50% περισσότερη επιφάνεια οθόνης από τη Σειρά 3.

Αυτές οι εικόνες φέρονται να δημοσιεύτηκαν σε μια ομάδα Facebook για τους «Λάτρεις του Apple Watch» από κάποιον που ισχυρίστηκε ότι εργάζεται για μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και συμμετείχε σε δοκιμές. Οι εικόνες αφαιρέθηκαν τελικά από την ομάδα του Facebook και στη συνέχεια λήφθηκαν από το MacRumors.

Οι εικόνες προσφέρουν μια υποτιθέμενη πραγματική εμφάνιση της Apple Watch Series 7, αλλά θα τις αντιμετωπίζαμε με κάποιο σκεπτικισμό καθώς δεν υπάρχει τρόπος να επαληθεύσουμε την αυθεντικότητά τους. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη οθόνη και το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους στην οθόνη.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Εάν είναι νόμιμες, αυτές οι εικόνες προσφέρουν την πρώτη μας ματιά στο Apple Watch Series 7 έξω από το υλικό μάρκετινγκ και προώθησης της Apple. Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι το Apple Watch Series 7 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα κάποια στιγμή τον Οκτώβριο, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν πιθανώς μόλις στις 8 Οκτωβρίου. Η Apple έχει υποσχεθεί μόνο ότι η Σειρά 7 θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο.

Τι πιστεύετε για αυτές τις εικόνες Apple Watch Series 7; Σχεδιάζετε να παραγγείλετε ένα; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο