25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Zeblaze GTR: Αποκτήστε το με μόλις 27.91€ από το Flash Sales του Cafago, ένα smartwatch που ακόμα και η Amazfit ζηλεύει!

Το Amazfit GTR το ξέρετε, σας το έχω παρουσιάσει πάρα πολλές φορές εδώ στο iTechNews.gr. Αλλά η τιμή του ξεκινάει από τα 65€ για όποιον θέλει να το πάρει. Έτσι σας βρήκα μία εναλλακτική λύση, το Zeblaze GTR, που έχει και παραπάνω χαρακτηριστικά από το GTR της Amazfit αλλά και σε φοβερή τιμή…λιγότερη από την μισή, μόλις 27.91€ ΤΕΛΙΚΗ και χωρίς τελωνείο φυσικά!

Το Zeblaze GTR συνδέεται μέσω BT 5.1 με κινητά με Android 4.4 ή iOS 9.0 και άνω. Για να συνδεθεί με το κινητό σας, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή H Band πρώτα.

Γνωρίζοντας την Zeblaze, είμαι σίγουρος ότι υποστηρίζει ειδοποιήσεις στα ελληνικά. Εξάλλου όπως γράφετε, το GTR της Zeblaze υποστηρίζει ειδοποιήσεις από 150 χώρες!

Είναι αδιάβροχο μέχρι και τα 30 μέτρα βάθος, καταγράφει την καρδιακή σας λειτουργία όλο το 24ωρο, ενώ επιπρόσθετα από το GTR της Amazfit, μπορεί και μετράει την αρτηριακή σας πίεση! Καταγράφει ακόμα τον γυναικείο κύκλο για να ξέρετε πότε θα έχετε περίοδο ή θα είστε στις γόνιμες ημέρες σας, μετράει φυσικά βήματα, σας δείχνει ποιος σας καλεί ή στέλνει μήνυμα, ειδοποιήσεις από εφαρμογές, διαθέτει 10 αθλητικά modes.

Η ειδοποίηση γίνεται μέσω δόνησης, ενώ υποστηρίζει την αυτόματη ενεργοποίηση όταν σηκώνεται το χέρι σας. Διαθέτει χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση, απομακρυσμένη διαχείριση της κάμερας του κινητού σας, έλεγχο του music player, ειδοποιήσεις για τον καιρό, ξυπνητήρι, ημερολόγιο, anti-lost λειτουργία, ανεύρεση κινητού, πόσες θερμίδες κάψατε, κτλ…

Η οθόνη που έχει είναι μία IPS 1.3″ με ανάλυση 240 x 240pixels. Η μπαταρία που διαθέτει είναι χωρητικότητας 180mAh, με χρόνο αναμονής 30 ημέρες και 18 ημέρες με τυπική χρήση. Θα χρειαστείτε περίπου 1.5 ώρα για αν το φορτίσετε μετά πλήρως και φορτίζει μαγνητικά.

Το Zeblaze GTR έχει διαστάσεις 45 x 45 x 12mm, με το λουράκι του να έχει μήκος 120mm σε πλήρη έκταση και 75 mm κλειστό. Το πλάτος του εάν θέλετε να το αλλάξετε, είναι 20mm, ενώ συνολικά το ρολόι ζυγίζει 51 gr.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-j4740b.html?aid=itechnews&cr=” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις 27.91 € ΤΕΛΙΚΗ από το Flash Sales του Cafago το εξαιρετικό Zeblaze GTR![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο