16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Redmi K50S Pro: Η πρώτη 200MP κάμερα της Xiaomi

Αρχίζει σιγά σιγά να διαμορφώνεται μια ξεκάθαρη εικόνα του Redmi K50S Pro. Το τηλέφωνο φημολογείται ότι είναι το πρώτο κινητό της Xiaomi με κάμερα 200MP, πιθανώς το πρώτο και στην αγορά ανάλογα με το πώς λειτουργεί το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας έναντι της Motorola (το Moto με κάμερα των 200MP υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε τον Ιούλιο, αλλά φαίνεται ότι καθυστέρησε). Είτε έτσι είτε αλλιώς, η κάμερα 200 MP ακούγεται εντυπωσιακή, αλλά αυτή και το chipset Snapdragon 8+ Gen 1 μπορεί να έχουν καταναλώσει όλο τον προϋπολογισμό του κινητού. Οι άλλες δύο κάμερες στο πίσω μέρος φημολογείται ότι είναι μια απλή υπέρ ευρεία κάμερα των 8MP και μια macro 2MP (συν μια κάμερα 20MP στο μπροστινό μέρος). Αυτές είναι οι προδιαγραφές που αναφέρει ο χρήστης Yogesh Brar.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το υπόλοιπο τηλέφωνο θα είναι στο ίδιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης AMOLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και υποστήριξη HDR10+. Το Redmi K50S Pro θα πρέπει να κυκλοφορήσει με Android 12/MIUI 13 από το κουτί και (με βάση τα δεδομένα TENAA) θα έχει διαμορφώσεις μνήμης 8/128 GB και 12/256 GB. Ο Brar επιβεβαιώνει άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές, όπως μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 120 W. Το τηλέφωνο θα πρέπει επίσης να διαθέτει συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και διπλά ηχεία. Παρεμπιπτόντως, αναμένεται και ένα βασικό μοντέλο Redmi K50S, που θα τροφοδοτείται από το Dimensity 8100. Αυτά τα δύο φέρεται να μετονομαστούν σε Xiaomi 12T και 12T Pro στην παγκόσμια αγορά. Δεν υπάρχειRedmi K50S Pro ακόμη επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο