20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Hugo Barra δουλεύει πάλι με την Xiaomi! Δείτε πως και γιατί γίνεται αυτό!

Όσοι ξέρουν την εταιρεία πάνω από ένα χρόνο, είναι αδύνατο να μην γνωρίζουν τον Hugo Barra! Μέχρι και πριν ένα χρόνο ακριβώς δούλευε στην Xiaomi σαν Επικεφαλής των Διεθνών πωλήσεων και μοναδικό μη Κινέζο διευθυντή, όπου έφυγε τελικά για να πάει στην Google. Τώρα, ένα χρόνο μετά, μόλις ανακοίνωσε στην σελίδα του στο Facrbook, ότι γυρνάει πίσω να συνεργαστεί για κάτι μεγάλο με την Xiaomi! Δείτε όμως τι είπε και τι ετοιμάζει με την Xiaomi.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στην σελίδα στο Facebook, σήμερα στη #CES2018, ενώθηκε με την εταιρεία Qualcomm και την Xiaomi επί σκηνής για μία ενημέρωση σχετικά με το Oculus Go, το πρώτο standalone VR headset, που ανακοινώθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο στο Oculus Connect. Όπως αναφέρει, στην σκηνή ανέβηκε με τον πρόεδρο της Qualcomm, Cristiano Amon και τον Xiaomi VP, Thomas Tang, για να ανακοινώσουν τα εξής:

  • Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί με την Xiaomi, ως ένας hardware συνεργάτης, πάνω στην παγκόσμια παρουσίαση του Oculus Go. Η εταιρεία Xiaomi είναι μία από τις πρώτες παγκοσμίως καινοτόμες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και χαιρόμαστε πάρα πολύ που είναι συνεργάτης μας.

  • Μαζί ανακοινώσαμε το Mi VR Standalone, ένα VR headset που βασίζεται πάνω στην τεχνολογία Oculus, αποκλειστικά για την Κινέζικη αγορά. Το Mi VR Standalone έχει ακριβώς τα ίδια hardware χαρακτηριστικά και σχεδιασμό με το Oculus Go. Υποστηρίζει και το Oculus Mobile SDK αλλά και το Mi VR SDK. Για τον λόγο αυτό, η Xiaomi εργάζεται άμεσα με τους Oculus developers για να φέρει στην Κίνα υλικό που είναι πολύ διάσημο έξω, από το Oculus Store στο Mi VR Store στη Κίνα.

  • Τα Oculus Go και Mi VR Standalone, είναι εφοδιασμένα με τον Qualcomm Snapdragon 821 mobile VR platform. Η συνεργασία αυτή με την Qualcomm δίνει την δυνατότητα να παραδώσουμε μόνο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, που μπορεί ν’ απαιτηθεί.

  •  Και οι δύο αυτές συνεργασίες δείχνουν το πρώτο βήμα για την παράδοση της επόμενης γενιάς προϊόντων VR παγκοσμίως! Όλοι εμείς στο Oculus είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι από το Oculus Go και το Mi VR Standalone και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανυπομονούμε να τα δοκιμάσετε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο blog: ocul.us/CES όπου μπορείτε να γραφτείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Hugo Barra μόλις ανακοίνωσε ότι μετά από 3.5 χρόνια αποχωρεί από την Xiaomi!

Λοιπόν πως σας φαίνεται αυτή η συνεργασία του Hugo Barra με την Xiaomi? Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο