24 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi Redmi Note 5 – Μόλις μάθαμε την τιμή του!

Ο διάδοχος του δημοφιλούς Xiaomi Redmi Note 4 αρχίζει σιγά σιγά να εμφανίζεται και όλο και περισσότερες πληροφορίες να μαθαίνουμε σχετικά. Έτσι εμείς μάθαμε χαρακτηριστικά, αλλά και την τιμή που θα έχει!

Η συσκευή μάλιστα μαθαίνουμε είναι έτοιμη και αυτή την στιγμή είναι στην διαδικασία των εσωτερικών δοκιμαστικών φάσεων. Το Redmi Note 5 αναμένεται  ν’ ανταγωνιστεί τα smartphones μεσαίας εμβέλειας που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress τον Φεβρουάριο.

Από διαρροή που κυκλοφόρησε κατά λάθος, μάθαμε την τιμή που θα έχει το Redmi Note 5. Η τιμή όπως βλέπετε είναι στα 699 γιουάν ή αλλιώς $107.11, μία τιμή ιδιαίτερα χαμηλή θα έλεγα.

Φωτογραφία του κινητού που διέρρευσε από το Slashleaks, βλέπουμε μια ελαφρώς διαφορετική συσκευή με στρογγυλεμένες γωνίες προβολής, με πολύ στενά όρια από όλες τις πλευρές. Με αυτό το πλάτος των πλαισίων πάνω και κάτω, η συσκευή μπορεί να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy S9, από άποψη της ονομασία κινητό πλήρους οθόνης.

Διπλή πίσω κάμερα θα διαθέτει το κινητό, τοποθετημένες κάθετα. Από κάτω στο κέντρο θα είναι και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσον αφορά τις λοιπές προδιαγραφές, το Redmi Note 5 θα περιλαμβάνει πιθανώς μια οθόνη 5,99 ιντσών Full HD (1080 × 2160 pixels) με αναλογία διαστάσεων 18: 9. Το Redmi Note 5 θα είναι εφοδιασμένο με το Qualcomm Snapdragon 632 Soc με μνήμη RAM 3 ή 4GB και 32 ή 64GB ROM. Το αναμενόμενο smartphone θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο