21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Deerma CM1900: αποκτήστε την ασύρματη σκούπα που αφαιρεί ακάρεα, σκόνη, αποστείρώνει με μόλις 69.78€ ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο.

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά λένε οι αρχαίοι και έχουν δίκιο. Έτσι είναι βασικό να έχετε ένα καθαρό περιβάλλον σπίτι, χωρίς σκόνη, ακάρεα και άλλα έντομα ή αλλεργιογόνα αίτια για μωρά, παιδιά και μεγάλους, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με το αναπνευστικό τους και που να μπορεί να αποστηρώνει τον χώρο. Που θα βρείτε μία τέτοια σκούπα!? Μα φυσικά στο Flash Sales του Cafago, στην Γερμανική του αποθήκη για να σας έρθει γρήγορα και φυσικά ΧΩΡΙΣ τελωνείο, στη τελική τιμή των 69.78€, την Deerma CM1900.

Η ασύρματη φορητή σκούπα χειρός Deerma CM1900, είναι κατασκευασμένη από ABS, PC, PA. Για να μπορέι να αποστειρώνει τον χώρο που θέλετε, διαθέτει UV λάμπα 120W, 253.7nm spectral region. Έχει τάση 14.4V, με συχνότητα 50Hz και μπορεί να δουλεύει σε περιβάλλον 5 – 40℃. Η δυνατότητα αναρόφησης της σκούπας είναι περίπου στα 6000Pa, με μία συχνότητα λειτουργίας 8000 times/min, ενώ ο θόρυβος που παράγει είναι μόλις 50dB. Η σκούπα φυσικά όπως σας είπμε είναι ασύρματη, δηλαδή δουλεύει με την μπαταρία χωρητικότητας 2200mAh που φέρει όπου θέλετε για 30 λεπτά σε φυσιολογική λειτουργία ή 16 λεπτά εάν είναι έντονη. Μετά θα χρειαστεί περίπου 5 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Ο κάδος για τα σκουπίδια είναι χωρητικότητας 0.4L. Το βάρος της συσκευασίας είναι στα 2.4 κιλά, ενώ οι διαστάσεις του είναι 34 x 23 x 18cm.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία από πάνω, έχει διάφορες μορφές που μπορεί να πάρει και να συναρμολογήσετε την σκούπα, ανάλογα με το τι την θέλετε και που θα την χρησιμοποιήσετε. Μικρή, φορητή, ασύρματη, χωρίς καλώδια να σας περιορίζουν, την χρησιμοποιείτε ΠΑΝΤΟΥ, όπως για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, τραπεζιού, καναπέ κ.λπ. Η ενσωματωμένη μπαταρία 2200 mAh προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 λεπτά. Ρυθμίστε τον παλμό συντονισμού, με έως και 8000 φορές/λεπτό συχνότητα αναρρόφησης. Το υπεριώδες φως επιτρέπει την αφαίρεση του 99,9% των ακάρεων, ώστε να έχετε ένα πραγματικά καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για τ’ άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε! Στάνταρ 3 είδη πολυλειτουργικών κεφαλών βούρτσας ξεκλειδώνουν πολλαπλές μεθόδους καθαρισμού. Ο ασύρματος ελεγκτής ακάρεων σκόνης είναι κατάλληλος για σεντόνια, καναπέδες, υφάσματα κ.λπ. Η σκούπα διαθέτει ειδικό φίλτρο HEPA, που μπορεί να φιλτράρει λεπτή σκόνη 0,3μm.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-paa4625w.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με μόλις €69.78 και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, από το Flash Sales του Cafago και συγκεκριμένα από την Γερμανική του αποθήκη ΧΩΡΙΣ τελωνείο και για να σας έρθει άμεσα, την ασύρματηξ φορητή σκούπα χειρός με δυνατότητα αποστείρωσης Deerma CM1900[/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο