27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορές στο GoDeal24: Windows 10 στα 7.42€, Office 2021 από 13.52€

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας λογισμικό Windows και Office στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Αυτό το υλικό περιλαμβάνει διαφημιστικό υλικό ή link από συνεργάτη του IGN Greece. Ο συνεργάτης δεν είχε καμία συμβολή στην δημιουργία ή παραγωγή του περιεχόμενου αυτού.

H Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του Office 2013 στις 11 Απριλίου 2023 και παρά το γεγονός ότι θα μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, η εταιρεία δεν θα παρέχει ενημερώσεις, οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας και κενά ασφαλείας. Όσοι λοιπόν χρησιμοποιούν κάποια παλαιότερη έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας θα χρειαστεί να προβούν άμεσα σε αναβάθμιση.

Η τιμή του Office 2021 Pro στο Microsoft Store είναι κάπως αποθαρρυντική για τον μέσο καταναλωτή, εντούτοις στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε να το προμηθευτείτε στην προνομιακή τιμή των 25.61€. Εάν χρειάζεστε περισσότερες άδειες, μιας και καθεμιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε έναν υπολογιστή, σας προτείνουμε να αγοράσετε το πακέτο που περιλαμβάνει 5 κλειδιά, και να ρίξετε το κόστος σε μόλις 13.52€ ανά υπολογιστή.

Ειδικές προσφορές Microsoft Office

Ειδικές προσφορές σε λειτουργικά συστήματα Windows

Στο GoDeal24, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα Windows 10 Pro στην τιμή των 7.42€. Παρά την έλευση των Windows 11, τα Windows 10 παραμένουν ένα άκρως σταθερό λειτουργικό σύστημα, που θα συνεχίσει να δέχεται ενημερώσεις ασφαλείας τα επόμενα χρόνια. Επιπροσθέτως, οι κάτοχοί τους έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 11 αν ο υπολογιστής τους πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Στην περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε απευθείας τα Windows 11, τότε θα χρειαστεί να ξοδέψετε μόνο 10.24€.

62% έκπτωση σε πακέτα Office+Windows OS

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 29.70€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 30.73€.

>>> Ανακαλύψτε Περισσότερα Bundles

50% έκπτωση σε προϊόντα Windows

Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Τα παρακάτω εργαλεία για τον υπολογιστή σας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο