15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παλιότερες εκδόσεις IOS μπόρεσαν και εγκατέστησαν πολλοί χρήστες, λόγο λάθους της Apple!

Με την όλη ιστορία του BatteryGate που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τα πιο παλιά κινητά της Apple, πάρα πολλοί κάτοχοι τέτοιων κινητών έψαχναν πως θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν παλιότερη έκδοση από το IOS 11 που δημιουργεί το εν λόγο πρόβλημα. Η Apple κανονικά όμως δεν το επιτρέπει αυτό, εκτός εάν της ξεφύγει…..

…που όπως φαίνεται τελικά και έγινε!

Για να μπορεί ένα χρήστης να εγκαταστήσει ένα iOS build στη συσκευή του, θα πρέπει να φέρει ψηφιακή υπογραφή από τους σέρβερ της Apple. Στην αντίθετη περίπτωση δεν σας αφήνει το σύστημα και απορρίπτει την όλη διαδικασία. Έτσι μόλις κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση, οι προηγούμενες εκδόσεις παραμένουν για λίγο ακόμα με την υπογραφή αυτή και μετά αφαιρείται ώστε να μην μπορεί ο χρήστης να τις εγκαταστήσει.

 

Πριν λίγες ημέρες όμως πάρα πολλοί χρήστες φάνηκαν τυχεροί, καθώς για κάποιο λόγο η Apple έδινε την δυνατότητα να εγκατασταθούν και παλιότερες εκδόσεις. Χάρις λοιπόν σε αυτό το “λάθος”, πάρα πολλοί χρήστες που έχουν λίγο πιο παλιά έκδοση iPhone και αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την IOS 11 και την επίτηδες επιβράδυνση του συστήματος, να την αφαιρέσουν και να βάλουν εκδόσεις παλιότερες όπως την 10, 9, ακόμα και 6.1 κάποιοι!!!

Δείτε επίσης: Κοσμοσυρροή στα καταστήματα της Apple για τις μπαταρίες

Δυστυχώς δεν πέρασε πολύ για να το πάρει χαμπάρι η Apple και να το διορθώσει, αφαιρώντας έτσι την ευκαιρία σε πολύ ακόμα κόσμο. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο