19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zeblaze Stratos 2: Με 71,73€ παίρνετε από το Banggood ένα φοβερό smartwatch με AMOLED οθόνη, 4 δορυφορικές συνδέσεις, GPS, SpO2, 100+ Watch Faces, 5ATM αδιάβροχο ζωντανά σε βίντεο!

Zeblaze, μία εταιρεία που σας την έχω παρουσιάσει πολλές φορές. Μόλις προχθές σας έδειχνα το Zeblaze Swim, ένα πολύ ωραίο τετράγωνο, κυριλάτο smartwatch, να δείτε και να πάρετε. Σήμερα θα θυμηθούμε το Zeblaze Stratos 2, που σας το έχω παρουσιάσει εδώ και καιρό σε βίντεο και είναι ευκαιρία σήμερα που βρήκα ένα καλό κουπόνι, να σας το θυμίσω σε λόγια και να το πάρετε από το Banggood, με το κουπόνι που σας έχω, με μόλις 71.73€! Όταν θα πάτε στη σελίδα του Banggood, προσέξτε τα βίντεο που έχει….

Το Zeblaze Stratos 2 μου είχε έρθει από το Banggood πριν μερικούς μήνες, όταν έφτιαχνα το βίντεο, χωρίς κανένα πρόβλημα φυσικά. Το ρολόι είναι φοβερό, σε μία πολύ ωραία συσκευασία και με 2 φορτιστές μέσα μάλιστα!

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη αφής 1,3 ιντσών 360*360px 326 PPI
  • Πάντα ενεργοποιημένη οθόνη AMOLED
  • Ακριβές ενσωματωμένο GPS
  • 24ωρη διαχείριση υγείας
  • 100+ προσόψεις ρολογιού (συγχρονισμός APP)
  • Προσαρμόστε το ρολόι
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ημέρες
  • Αδιάβροχο 5ATM

 

AOD οθόνη

 

Το Zeblaze Stratos 2 συνδέεται με το κινητό σας μέσω Bluetooth BT 5.0. Το κινητό πρέπει να είναι Android 4.4 ή iOS 8.0 και άνω. Για να συνδεθεί, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή InfoWear. Το ρολόι δυστυχώς δεν έχει ελληνικό μενού, αλλά υποστηρίζει τα ελληνικά στις ειδοποιήσεις.

Απο χαρακτηριστικά έχει όλα όσα βρίσκουμε σε οποιοδήποτε smartwatch, όπως 24ώρη καρδιακή παρακολούθηση, ειδοποιήσεις, απόρριψη κλήσεων, καταγραφή του ύπνου σας, έχει διάφορα sports modes (Outdoor running, Treadmill, Outdoor cycling, Indoor cycling, Outdoor walking, Freestyle, Ping pong, Basketball, Football, Badminton, Cricket, Trail run, Climbing machine, Zumba, Elliptical machine, Pilates, Tennis, Yoga.), μετράει φυσικά βήματα, θερμίδες, κορεσμό, δηλαδή πόσο οξυγόνο έχετε στο αίμα σας, τον καιρό, έλεγχο του music player του κινητού, αντίστροφη μέτρηση, χρονόμετρο, ξυπνητήρι, ημερολόγιο και είναι αδιάβροχο μέχρι και 50 μέτρα βάθος! Από θέμα GPS, διαθέτει ένα 12 nm GPS Chip, ενώ υποστηρίζει σύνδεση με GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU.

Η οθόνη του Zeblaze Stratos 2 είναι AMOLED, 1.3 inch, με ανάλυση 360 x 360 pixels, 326 PPI. Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 300 mAh και σε Battery Saver Mode κρατάει περίπου 25 ημέρες, με κανονική χρήση, κρατάει στις 15 ημέρες, ενώ με βαριά χρήση φτάνει τις 10 ημέρες. Τέλος με συνεχή χρήση του GPS, η μπαταρία αντέχει στις 40 ώρες. Όποιο σενάριο και ν’ ακολουθήσετε, μετά θα χρειαστείτε περίπου 1.5 ώρα για να το φορτίσετε πλήρως με τον μαγνητικό του φορτιστή. Η κάσα του ρολογιού είναι κατασκευασμένη από ανοξ. ατσάλι, κράμα και πολυκαρβονήλιο. Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη. Η οθόνη έχει διαστάσεις περίπου 46 x 46 x 12.9 mm, το λουράκι έχει πλάτος ενώ το λουράκι έχει μήκος 22 mm, με συνολικό μήκος 130-235 mm. Το Zeblaze Stratos 2 ζυγίζει 52g με το λουράκι.

Δείτε και το αναλυτικό βίντεο παρουσίαση που σας έχω δείξει εδώ και λίγο καιρό….

Εάν θέλετε ν’ αποκτήσετε και εσείς το πολύ ωραίο Zeblaze Stratos 2 από το Banggood στα 71,73€, τότε ακολουθείτε τις οδηγίες παρακάτω και όταν σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς θα δώσετε το BG828989. Το κουπόνι ισχύει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία από το Banggood.

α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express στο Banggood ή EU Priority Line από Κίνα ή ότι σας βγάζει σαν μέθοδο αποστολής χωρίς τελωνείο (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

 

[su_button url=”https://www.banggood.com/custlink/DGKrPMibqm” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις 71.73€ από το Banggood και ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, το εντυπωσιακό Zeblaze Stratos 2 με το κουπόνι BG828989 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου[/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο