24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Lenovo QT82 TWS: Αποκτήστε όχι ένα, αλλά δύο ζευγάρια ασύρματα ακουστικά στα 19.99€ από το Flash Sales του Cafago!

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82 TWS, σας τα έχω δείξει και άλλες φορές. Τώρα όμως σας τα έχω σε διπλή προσφορά, δηλαδή παίρνετε δύο, σε τιμή μόλις 19.99€ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου από το Flash Sales του Cafago. Ας θυμηθούμε όμως τι εστί τ’ ακουστικά αυτά….

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82, συνδέονται με το κινητό σας μέσω BT: 5.0. Μπορούν να μείνουν συνδεδεμένα με την συσκευή σας μέχρι και 10 μέτρα μακριά χωρίς εμπόδια. Η διάμετρος του οδηγού των ακουστικών είναι 13mm, ενώ η συχνότητα ανταπόκρισης είναι 20 – 20KHz, η ευαισθησία 90 ± 3dB και έχουν αντίσταση 32Ω. Η βάση φόρτισης έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3.7V 400mAh, ενώ το κάθε ακουστικό φέρει μπαταρία χωρητικότητας 3,7V 40mAh. Με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία, μπορείτε ν’ ακούτε μουσική για 6-8 ώρες (εξαρτάται από την ένταση της μουσικής). Μετά θα χρειαστείτε περίπου 2 ώρες για να τα φορτίσετε πάλι πλήρως. Τ’ ακουστικά είναι αδιάβροχα για βροχή και ιδρώτα και φέρουν πιστοποίηση IPX5. Θα τα βρείτε σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4.1g.

Η τεχνολογία BT 5.0 εξασφαλίζει υψηλότερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, πιο σταθερή και ταχύτερη σύνδεση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τ’ ακουστικά διαθέτουν πραγματικά ασύρματο σχεδιασμό διπλού καναλιού, με το κάθε κανάλι να διαχωρίζετε σε αριστερό και δεξί αυτί. Τ’ ακουστικά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε μόνο το ένα ή σε ζευγάρι. Μέσω της αφής μπορείτε να ελέγχετε τις κλήσεις αλλά και την μουσική που ακούτε. Επίσης υποστηρίζει και βοηθό φωνής. Το μικρόφωνο που φέρει το κάθε ακουστικό υποστηρίζει την λειτουργία έξυπνης μείωσης θορύβου, για να έχετε πιο καθαρό ήχο ομιλίας σε στερεοφωνική λειτουργία.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-c-pae0019bw.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις 19.99€ την διπλή προσφορά των ασύρματων ακουστικών Lenovo QT82 TWS μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου από το Flash Sales του Cafago.[/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο