22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Mix2S – Έρχεται με Snapdragon 845!?

Η Xiaomi όπως σας έχουμε πει και ξέρουμε, έχει επιβεβαιώσει ότι θα συμμετάσχει στο MWC2018. Αυτό σημαίνει ότι όλο και κάτι θα μας παρουσιάσει. Μέχρι στιγμής έχουμε δύο υποψηφιότητες, το Mi7 και το Μι6Χ. Απ’ ότι φαίνεται όμως σήμερα μάθαμε ότι θα πρέπει να υπολογίζουμε και μία τρίτη υποψηφιότητα, που παρόλο που την έχουμε αναφέρει κάμποσες φορές στο παρελθόν, δεν υπήρχαν στοιχεία για το εάν θα την βλέπαμε τελικά ή όχι. Φυσικά μιλάμε για το Xiaomi Mi Mix 2S!

Ο @Rock, ένα ιδρυτής αισθητικής τεχνολογίας (μη με ρωτήσετε τι τίτλος είναι αυτός….), ανέφερε ότι βάση με τα όσα έχει ακούσει και δει, η Xiaomi ετοιμάζει το Mi Mix2S και μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να το δούμε και πριν την MWC 2018!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει μία εικόνα από το Slashleaks, όπου οι πιθανολογούμενες απεικονίσεις ήταν του Mi MIX 2S. Στις απεικονίσεις αυτές η οθόνη ήταν στο 100% ή σχεδόν στο 100% αφού πάνω δεξιά βλέπαμε την μπροστινή κάμερα.

Η πλάτη εξακολουθεί να είναι το ίδιο σαν σχεδιασμός με το Mi MIX 2, έχοντας μόνο μία κάμερα, ενώ εκεί θα βρούμε και τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος καθώς και το γνωστό μας και μοναδικό 18Κ χρυσό διακοσμητικό δαχτυλίδι, όπως και την κεραμική επικάλυψη.

Από τη σκοπιά της εικόνας, το Mi MIX 2S είναι σχεδόν τέλειο θα έλεγε κανείς, το θέμα είναι εάν και από μέσα είναι εξίσου φοβερό!?

Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi MIX 2, ξέρουμε ότι έχει Snapdragon 835, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο η αναβαθμισμένη έκδοση Mi Mix 2S να έρθει με τον Snapdragon 845.

Όσο για το πόσο θα κοστίζει…η κεραμική έκδοση του Mi Mix 2 κοστίζει στα 4699 γουάν (743$), οπότε σίγουρα μην περιμένετε το Mi Mix 2S να κάνει λιγότερο από τα 4000 γουάν (633$).

Σίγουρα πάντως εάν η υλοποίηση είναι αυτή, θα είναι πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα θα είναι ένας σοβαρός αντίπαλος πια του Mi7, έτσι όπως ξέρουμε ότι θα βγει. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο