16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Moto E5 / E5 Plus – Έρχονται με μπαταρία των 4000mAh!

Στις 27 Ιανουαρίου, ο περίφημος Onleaks μας παρουσίασε για πρώτη φορά το 3D rendering του Moto E5. Σήμερα μάθαμε νέες πληροφορίες που λένε ότι να το περιμένουμε σύντομα.

Σύμφωνα με άρθρο του Phone Arena, θα υπάρχουν τελικά δύο μοντέλα της νέας Motorola, το XT1922-4 και το XT1922-5. Τα δύο μοντέλα πέρασαν πρόσφατα από την πιστοποίηση FCC, οπότε λογικό είναι αυτά τα δύο μοντέλα να είναι τα τα επερχόμενα Moto E5 και E5 Plus της Motorola.

Τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν μία σχετικά μεγάλη μπαταρία των 4000mAh, κάτι που μάλλον έχει γίνει παράδοση πια της σειράς Moto E, αφού και η προηγούμενη γενιά Moto E4 Plus ήταν επίσης εξοπλισμένη με μία μεγάλη μπαταρία των 5000mAh.

Εκτός από τη μεγάλη μπαταρία, υπάρχει επίσης στο πίσω μέρος ένα άλλο χαρακτηριστικό. Το σημείο που βλέπουμε το λογότυπο της Motorola, λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε στη Motorola, καθώς το έχουμε συναντήσει για πρώτη φορά στο Nuts Pro 2. Το σίγουρο είναι ότι οπτικά τουλάχιστον είναι πολύ εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης: Windows Polaris: Μια light έκδοση των Windows 10 ετοιμάζει η Microsoft!

Επιπλέον, τα δύο νέα μηχανή έχει ένα φωτεινό σημείο που δεν θα φέρει το γνωστό σε όλους μας “Moto”, αλλά το πλήρες όνομα της εταιρείας, δηλαδή “Motorola”. Όσο για το πότε θα τα δούμε τα δύο νέα μοντέλα, βάση αυτών που ακούμε, αναφέρουν ότι αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 3 Απριλίου .

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο