23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Flyme 6 – Έρχεται η stable έκδοση αναφέρει ο Yang Yan

Βάση των όσων μας ανακοίνωσε χθες ο αντιπρόεδρος της Meizu, Yan Yang, σύντομα να περιμένουν την νέα stable έκδοση του Flyme 6, όπου θα επιφέρει μια σημαντική αύξηση της απόδοσης.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, μετά την αναβάθμιση στη νέα έκδοση του συστήματος, ο έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, ενώ η ευλυγισία του συστήματος βελτιώνεται σημαντικά.

Για το πως θα μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση, η διαδικασία θα είναι πανεύκολη αφού θα μπορείτε μέσω ΟΤΑ να την κατεβάσετε στο κινητό σας όταν θα είναι προς διάθεση. Παρόλο που δεν θα καταστρέψει κανονικά κάποια δεδομένα στο κινητό σας, η διαδικασία του backup συνιστάτε για την ελαχιστοποίηση του όπoιου πιθανού προβλήματος.

Το Flyme 6 είναι το νέο σύστημα προσαρμογής του Android που κυκλοφόρησε η Meizu στις 30 Νοεμβρίου 2016. Οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι το Flyme 6 έχει προσαρμόσει περαιτέρω τα βασικά χρώματα και τη διάταξη UI για να κάνουν τη χρήση των χρωμάτων πιο ομοιόμορφη και το επίπεδο περιεχομένου πιο ξεχωριστό.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Mix2S – Έρχεται με Snapdragon 845!?

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η συμπερίληψη του One Mind, μία πανέξυπνη εργαλειομηχανή που η λειτουργία της βασίζεται πάνω στη μηχανική μάθηση του AI, το οποίο έχει τις δυνατότητες ανάλυσης, λήψης αποφάσεων και εξέλιξης. Οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι το Flyme 6 μπορεί να προσφέρει στους χρήστες αποτελεσματικές και έξυπνες λύσεις για σενάρια πολλαπλών χρήσεων.

Η stable έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο