20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

“Τιμάααρα”… Στα 65€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη!!! Η πιο COOL και πρακτική Εσπρεσιέρα του “ΠΛΑΝΗΤΗ”!!! HiBREW H4A (VIDEO – REVIEW)

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ…

Είναι καινούργια, είναι μικρή, είναι πολυχρηστική, μπορείς να την τροφοδοτήσεις με σχεδόν τα πάντα και μπορεί να σου φτιάξει το αγαπημένο σου εσπεσσάκι από τις αγαπημένες κάψουλες (και NESPRESSO και DOLCE GUSTO) αλλά και από τον αγαπημένο σου φρεσκοκομμένο καφέ.
Εκχυλίζει με πίεση στα 15 bar και με θερμοκρασία περίπου στους 70 βαθμούς.
Όπα… όλα αυτά σε μέγεθος που χωράει “παντού”;;; Εεεεεεε ναι…
Είναι τέλειο τότε!?

Πάμε να κάνουμε μαζί λοιπόν το review της.
Να πω πως προσωπικά με βόλεψε και πως η ποιότητα του καφέ που βγάζει είναι απόλυτα τίμια για τον τύπο της…

Για όποιον θέλει να την τσεκάρει, μπορεί να την κάνει δική του εδώ.

HiBREW Portable Coffee Machine for Car & Home,DC12V Expresso Coffee Maker Fit Nexpresso Dolce Pod Capsule Coffee Powder H4A – A σε τιμή… 65.5€ από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying με κουπόνι NNNHIBH4A8W και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σου.
Link: https://bit.ly/3Y2hWer

Και στα 71€ με βαλίτσα μεταφοράς και βάση!!!! 
από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying με κουπόνι NNNHIBH4A8B και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σου.
Link: https://bit.ly/44EJkmC

Μια “ΕΞΥΠΝΗ” συμβουλή… για όσους μένουν σε απομακρυσμένες “ταχυδρομικά” περιοχές όπως π.χ η Ρόδος, ή η Κρήτη… και βλέπετε φουσκωμένα μεταφορικά, μπορείτε να κάνετε το εξής. Όλοι έχουμε συγγενείς ή φίλους σε μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσ/νικη, Πάτρα και στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα)… άρα βάλτε την εκεί διεύθυνση για να πάει χωρίς την χρέωση των μεταφορικών, και μετά, ο “δικός σας” άνθρωπος μπορεί με πολύ λιγότερα χρήματα να σας το στείλει με Κούριερ ή με κάποιον άλλο τρόπο στο σπίτι σας…

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο