16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Amazfit GTR 4: Αναβαθμίστηκε το firmware του σε 3.17.0.2 με νέες λειτουργίες Route Import και Route Navigation!

Μια νέα ενημέρωση, έκδοση 3.17.0.2, είναι διαθέσιμη για το Amazfit GTR 4. Στο νέο λογισμικό περιλαμβάνονται πολλές από τις δυνατότητες που προστέθηκαν στο T-Rex 2 νωρίτερα φέτος, όπως η λειτουργία Route Import που σας επιτρέπει να προσθέσετε ταξίδι σχέδια για το έξυπνο ρολόι σας. Υπάρχουν διάφορες συμβατές μορφές, όπως .GPX και .TCX, που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε διαδρομές από το Strava και παρόμοιες εφαρμογές.

Η πλοήγηση διαδρομής προστέθηκε επίσης μέσω της ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας GPS και παρακολούθηση κίνησης για να παρέχει οδηγίες σε πραγματικό χρόνο για να σας διευκολύνει να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι. Επιπλέον, μερικά μικρότερα εργαλεία, όπως Επιστροφή στο σημείο εκκίνησης, Αποθήκευση τρέχουσας τοποθεσίας, Αφύπνιση κατά την προπόνηση και αποβολή νερού, περιλαμβάνονται στην έκδοση 3.17.0.2. Έχουν γίνει αρκετές βελτιστοποιήσεις σε λειτουργίες όπως η αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας και στην διεπαφή χρήστη του εργαλείου επιλογής αριθμών. Το Amazfit προτείνει επίσης ότι η συνολική σταθερότητα του συστήματος έχει βελτιωθεί.

Ένας χρήστης ανέφερε επίσης βελτίωση στην ακρίβεια της παρακολούθησης καρδιακών παλμών στο Amazfit GTR 4, αν και αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στο ημερολόγιο αλλαγών (παρακάτω). Η ενημέρωση των 18,80 MB φαίνεται να προωθείται αυτόματα σε κατάλληλα smartwatches, με τους χρήστες να έχουν την επιλογή πότε θα την εγκαταστήσουν. Αρκετοί χρήστες ανέφεραν προβλήματα αποστράγγισης της μπαταρίας μετά την ενημέρωση. Ωστόσο, προφανώς, αυτά επιλύθηκαν μετά από μια επανεκκίνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο