22.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκτήστε με λιγότερο από 20€ την Kodak Micro SD Card 128GB TF Card U3 A1 V30 κάρτα μνήμης από το Flash Sales του Cafago

Έψαχνα εδώ και λίγο καιρό να βρω κάποια καλή κάρτα Micro SD, για το εξωτερικό κουδούνι κάμερα που σας έχω παρουσιάσει, για να μπορεί πιο άνετα και εύκολα να κρατάει ότι έχει τραβήξει. Έψαχνα λοιπόν και Ελλάδα αλλά και έξω, να βρω μία καλή κάρτα, γρήγορη και από αξιόπιστη εταιρεία. Κατ’ εμέ η Kodak είναι μία εταιρεία με στιβαρό όνομα, οπότε όταν βρήκα την Kodak Micro SD Card 128GB TF Card U3 A1 V30 κάρτα μνήμης στο Flash Sales του Cafago, σε τιμή μόλις 19.39€, την πήρα φυσικά αμέσως! Υπόψιν η ίδια ακριβώς κάρτα βλέπω ότι ξεκινάει από τα 30€ εδώ Ελλάδα, οπότε 10€ κέρδος δεν είναι και λίγο για κάρτα Micro SD!

Η καρτούλα, παρόλο που ήρθε από Κίνα, ήρθε πολύ γρήγορα και με ACS μάλιστα! Το ΧΩΡΙΣ τελωνείο εννοείτε για το Cafago, οπότε το θεωρώ πλεονασμός να το λέμε κάθε φορά. Το πρώτο που έκανα ήταν να βάλω την κάρτα σε μία συσκευή που διαβάζει διάφορες κάρτες, να δω χαρακτηριστικά της και μετά θα έμπαινε στο κουδούνι κάμερα.

Η κάρτα Micro SD (Κάρτα TF) της Kodak που πήρα εγώ, όπως είδατε και από τις φωτογραφίες αό πάνω, έχει χωρητικότητα 128GB. Βέβαια στο Cafago θα την βρείτε και σε άλλες χωρητικότητες, όπως 32GB / 64GB / 128GB και 256GB. Οι διαστάσεις της κάρτας είναι μόλις 1,5 x 1,1 x 0,1 cm και βάρους περίπου 10 γρ. Λειτουργεί σε θερμοκρασίες 0℃ – 70℃, ενώ μπορείτε να την αποθηκεύσετε σε θερμοκρασίες -20℃ – 85℃. Η κάρτα είναι της τάξεως του Class10 U3 V30 A1, όπου δικαιολογεί τις αντίστοιχες μεγάλες ταχύτητες,

Η κάρτα Micro SD Kodak έχει μία σταθερή απόδοση & ευρεία συμβατότητα. Η ταχύτητα ανάγνωσης είναι στα 100MB/s, με την ταχύτητα εγγραφής να είναι στα 80MB/s (65MB/s για 32GB) βάση την Kodak, ενώ εγώ που αντέγραψα ένα μεγάλο αρχείο μέσω του υπολογιστή και μέσω της συσκευής που συνδέεται στην Type C θύρα του υπολογιστή, έπιασα τα 19.390 kbytes/s σταθερά, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Η κάρτα υποστηρίζει συνεχούς εγγραφής φωτογραφιών και βίντεο HD (1080p). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε τηλέφωνα, κάμερες, φορητούς υπολογιστές, GPS, οθόνες, VUA και ήχο τηλεόρασης. Μπορείτε να τραβήξετε και παίξτε εύκολα βίντεο 1080P HD, 3D, 4K αλλά και ταινίες, φωτογραφίες και τραγούδια υψηλής ποιότητας. Η κάρτα micro SD της Kodak είναι αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και στους κραδασμούς. Προσαρμόζεται σε διαφορετικό περιβάλλον.

Η κάρτα μνήμης Kodak Micro SD Card 128GB TF Card U3 A1 V30  έχει εγκατασταθεί πια στο κουδούνι και είναι έτοιμη να με προστατέψει από περιστατικά όπως αυτά που διαβάζω που επίδοξοι ληστές κοιτούσαν ποια διαμερίσματα να χτυπήσουν, αλλά τα έξυπνα κουδούνια με κάμερα τους την χάλασε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο