17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η απόλυτη προσφορά για τον κάθε πονεμένο γονιό! Ανταλλακτικό ασύρματο χειριστήριο για το PS4 με μόλις €17.81 από το Flash Sales του Cafago!

Έχω πάρει ένα PS4 στον γιο πριν από 2 χρόνια περίπου. Το “έφερε” κλασσικά ο Αη Βασίλης. Ωραίο μηχάνημα δεν λέω, εγώ μόνο το Diablo έπαιζα, τώρα έχω πολύ καιρό να το πιάσω στα χέρια μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για τον γιο μου. Έχουμε γίνει master στο Fortnite, Minecraft και σε μερικά άλλα. Ανά τακτικά διαστήματα μου έρχονται ειδοποιήσεις για μηδενικές αγορές από το PlayStation Store. Δυστυχώς, όλο αυτό φαίνεται και στα χειριστήρια…ναι πληθυντικό αριθμό! Όταν το πρωτοπήρα, είχα πάρει 2 χειριστήρια, ένα για τον καθένα μας, αυτή την στιγμή μετρώ 6 ή 7, έχω χάσει το μέτρημα, γιατί οι εταιρείες δεν τα φτιάχνουν rugged! Και εάν πάρεις αυθεντικό χειριστήριο, υπολογίστε το 60άρι! Βρήκα λοιπόν αυτή την φοβερή προσφορά στο Cafago, για ασύρματο χειριστήριο για το PS4, σε τιμή μόλις 17.81€!

Το ασύρματο χειριστήριο χρησιμοποιεί τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης για να παρέχει σταθερή σύνδεση εντός 10 μέτρων, χωρίς καμία καθυστέρηση ή διακοπή της γραμμής. Τα χειριστήρια είναι συμβατά με PS-4/PS-4 Pro/PS-4 Slim/PS3. Η ενσωματωμένη υποδοχή ήχου 3,5 mm που διαθέτει, είναι κατάλληλη για ακουστικά και είναι η τέλεια επιλογή για τα αγαπημένα σας παιχνίδια, ν’ ακούτε τον ήχο χωρίς να ενοχλείτε τους τριγύρω σας. Το χειριστήριο παιχνιδιών είναι εξοπλισμένο με έναν αθλητικό κινητήρα διπλής πρόσκρουσης, έναν πίνακα αφής, μια μπάρα φωτισμού ατμόσφαιρας και ένα κουμπί κοινής χρήσης. Όταν παίζετε πχ τους αγαπημένους αγώνες, αθλήματα, σκοποβολή ή άλλα παιχνίδια, μπορείτε να δοκιμάσετε τον αισθητήρα πίεσης που δονείται με κάθε πρόσκρουση. Το χειριστήριο είναι εξοπλισμένο με μπαταρία πολυμερούς λιθίου 800mAH, η οποία χρειάζεται μόνο τρεις ώρες για να φορτιστεί πλήρως και μπορεί να προσφέρει έως και 8-10 ώρες παιχνιδιού.

Το ασύρματο χειριστήριο είναι κατασκευασμένο από ABS, στο μαύρο, αν και έχω δει αρκετά καλύμματα για χειριστήρια να πάρετε και τους αλλάξετε όψη, Οι διαστάσεις της συσκευασίας είναι 18 x 20 x 7,5cm και το βάρος της 305g.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-paa5145.html?aid=itechnews” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις €17.81 ΤΕΛΙΚΗ τιμή και ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά από το Flash Sales του Cafago, ένα ασύρματο χειριστήριο για το PS-4/PS-4 Pro/PS-4 Slim/PS3, ώστε να μην αγχώνεστε εάν σπάσει και να μην σας έρθει ο κούκος αηδόνι η αλλαγή του![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο