15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Να ενώσουν τις δυνάμεις τους σκέφτονται Vodafone και Liberty Global

Με την Liberty Global, την διεθνή κολοσσό των δικτύων του Lohn Malone βρίσκεται η Vodafone σύμφωνα με τους Financial Times με στόχο να ενώσουν τις δυνάμεις και εμπλουτίσουν υπηρεσίες και δίκτυα.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής στον κόσμο βάσει συνδρομητών ανέφερε ότι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο συζητήσεων και ότι η συμφωνία δεν θεωρείται βέβαια, μέχρι στιγμής.

Η Vodafone κατέχει ασύρματα δίκτυα σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Η Liberty, με έδρα τις ΗΠΑ, κατέχει το καλωδιακό δίκτυο Virgin Media στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Πανευρωπαϊκή εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης UPC, η οποία έχει μεγάλη παρουσία σε βασικές αγορές όπως η Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Η αγορά των PC σε πτώση για έκτη χρονιά

Εκπρόσωπος της Liberty Global αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ο Vittorio Colao, διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, έχει επανειλημμένα μιλήσει για τις προοπτικές συνδυασμού των δύο ομίλων, λέγοντας πέρυσι ότι δύο εταιρείες αντιπροσώπευαν τις μοναδικές «σοβαρές» προκλήσεις για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους όπως η Deutsche Telekom και η BT Group.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο