14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Netflix: Σειρές και ταινίες κρυμμένες πίσω από.. μυστικούς κωδικούς! Πως να τα ανακαλύψετε

Οι κωδικοί Netflix που αντιστοιχούν σε διάφορες κατηγορίες ταινιών και σου προσφέρουν ακόμη περισσότερο περιεχόμενο

Ο χειμώνας είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως είναι η ώρα να λιώσουμε λίγο (έως πολύ) στο Netflix, με ενδιαφέρουσες σειρές και ταινίες, οι οποίες θα μας κρατήσουν συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Και τις χριστουγεννιάτικες νύχτες φυσικά, που το τζάκι θα καίει παρέα με το pc στο πλάι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και ναι όλα καλά μέχρι εδώ, όμως όταν έχεις ήδη δει αρκετό Netflix, πώς μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερο περιεχόμενο το οποίο θα σου αρέσει; Πέρα λοιπόν από όλα αυτά που σου προτείνει η πλατφόρμα στην αρχική σελίδα, με βάση τις προτιμήσεις σου, μπορείς να βρεις και άλλο περιεχόμενο. Μπορείς δηλαδή να αναζητήσεις ακόμη περισσότερες ταινίες και σειρές που σου αρέσουν, πέρα από τις προτεινόμενες.

Jenny.GrΚαι πως μπορεί να γίνει αυτό ;

Για κάθε κατηγορία ταινιών στο Netflix, υπάρχει και ένας αντίστοιχος κωδικός: Για παράδειγμα, στις ρομαντικές ταινίες αντιστοιχεί ο κωδικός το 11140. Για αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες αντιστοιχεί ο κωδικός 107985. Αρκεί να πατήσεις http://www.netflix.com/browse/genre/ΧΧΧ και αντί των “ΧΧΧ”, να βάλεις τον αντίστοιχο κωδικό για την κατηγορία ταινιών που ψάχνεις.

Για ρομαντικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, πατάς τον κωδικό 1394527. Ενώ στην κατηγορία Christmas Children & Family Films, ανήκει ο κωδικός 1474017.

Action & Adventure: 1365

Comedies: 6548

Crime Documentaries: 9875

Για να βρεις ακόμη περισσότερους κωδικούς αναζήτησης στο Netflix, μπορείς να μπεις στο popculture.com

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο