24.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ήρθανε οι AMD Ryzen Desktop APU με κάρτα γραφικών Radeon Vega και μας άφησαν άφωνους!

Σε αυτή την ζωή δεν υπάρχουν μόνο τα κινητά που ασχολιούμαστε κυρίως εδώ στο iTechNews, αλλά και άλλα τεχνολογικά νέα. Και ειδικότερα τέτοια νέα πρέπει να λέγονται. Έτσι η AMD μόλις μάθαμε ότι άρχισε να διαθέτει για το κοινό AMD Ryzen Desktop APU με κάρτα γραφικών Radeon Vega!

Μπορεί αυτή η έννοια για κάποιους να μην σημαίνει τίποτα, για ένα gamer που δυστυχώς λόγο κρίσης δεν μπορεί να διαθέσει και πολύ χρήμα, είναι φοβερά νέα! Το ίδιο όπως αναμένεται αναφέρουν και 3 από τα μεγαλύτερα και έγκυρα περιοδικά παγκοσμίως που ασχολούνται με την τεχνολογία και τους επεξεργαστές!

Έτσι το PC World αναφέρει χαρακτηριστικά:” Ας αποκαλύψουμε τα χαρτιά μας αμέσως! Οι AMD Ryzen 3 2200G και Ryzen 5 2400G APU, είναι όλα όσα ένας μέσος gamer θα επιθυμούσε! Πολύ καλές επιδόσεις σε φοβερά χαμηλή τιμή!”

Το Tom’s Hardware αναφέρει ότι ο Ryzen 5 2400G αλλά τελείως τα πιστεύω μας για τις ενσωματωμένες κάρτες γραφικών. Είναι μία πάρα πολύ καλή αγορά για ένα gamer που δεν μπορεί να διαθέσει και πολλά χρήματα, ενώ δεν προσθέτει και το έξτρα κόστος αγοράς μία καλής κάρτας γραφικών.

Τέλος το ExtremeTech αναφέρει ότι παρακολουθόντας τον i5-8400 UHD 630 να ανταγωνιστεί ένα Vega 11, είναι σαν αν βλέπουμε μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο, τον Uwe Boll να παίζει μποξ με τον Muhammed Ali όταν ήταν στην κορυφή. Βέβαια εδώ είναι λιγότερη μάχη και περισσότερο να δούμε τι καταφέρνει κανείς. Έτσι ουσιαστικά ενώ ο AMD Vega 11 φαίνεται ότι μπορεί να παίζει παιχνίδια, ο i5-8400 της Intel φαίνεται να παίζει μόνο slideshows!

Διαβάστε επίσης: Σε αναβάθμιση του BIOS προχωράει η MSI για να μπορεί να υποστηρίξει τις νέους Ryzen “Raven Ridge”!

Η αλήθεια είναι ότι οι καινούργιες APU είναι φοβερές και έχουμε και άλλα στοιχεία ξετρυπώσει οι πράκτορές μας από διάφορες πηγές που θα σας τα δείξουμε τις επόμενες ημέρες, που δείχνουμε πως οι νέες APU είναι φοβερές σε σχέση με αντίστοιχες της Intel!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο