22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Windows 11: Αναβαθμίζει αυτόματα όλα τα PCs η Microsoft

Windows 11: Η Microsoft ξεκίνησε να αναβαθμίζει αυτόματα όλα τα PCs στη νέα τους έκδοση (22H2)

Αν ο υπολογιστής σας έχει Windows 11 και μέχρι τώρα δεν έχετε κάνει χειροκίνητα την αναβάθμιση στην έκδοση 22H2, να ετοιμάζεστε για το επερχόμενο restart! Συγκεκριμένα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η μαζική διάθεση της ενημέρωσης έχει πλέον ξεκινήσει και έτσι όσοι διαθέτουν συσκευές που υποστηρίζουν την τελευταία έκδοση θα την λάβουν αυτόματα.

Windows 11: Η Microsoft ξεκίνησε να αναβαθμίζει αυτόματα όλα τα PCs

Να σημειωθεί ότι η αυτόματη ενημέρωση αφορά τα συστήματα με Windows 11 21H2, τα οποία θα αναβαθμιστούν στην έκδοση 22H2. Αν ο υπολογιστής σας έχει Windows 10 ή παλιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, αυτή η αλλαγή δε σας επηρεάζει.

«Σήμερα ξεκινάμε την αυτόματη ενημέρωση των καταναλωτικών και μη-διαχειριζόμενων επιχειρηματικών συσκευών που κάνουν χρήση των Windows 11, version 21H2 Home και Pro σε Windows 11, version 22H2. Από τα Windows 10, βοηθάμε τους χρήστες των Windows να παραμένουν ενημερωμένοι και ασφαλείς με τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows μέσω αυτόματων ενημερώσεων. Χρησιμοποιούμε την ίδια προσέγγιση για τα Windows 11, για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε προστατευμένοι και παραγωγικοί.

Η αυτόματη ενημέρωση στα Windows 11, version 22H2 θα γίνει σταδιακά, ξεκινώντας πρώτα με τις συσκευές που χρησιμοποιούν την έκδοση 21H2 για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όπως πάντα, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια βολική ώρα για την επανεκκίνηση της συσκευής σας και την ολοκλήρωση της ενημέρωσης».

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, τα Windows 11 21H2 ήταν η αρχική έκδοση του λειτουργικού. Η έκδοση 22H2 ήταν πρακτικά η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση, γνωστή και ως ‘Windows 11 2022 Update’.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο