17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S – Φωτογραφία που διέρρευσε ανάβει φωτιές!

Ετοιμαστείτε να δείτε ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό και τελείως διαφορετικό Mi Mix 2S στην MWC 2018 στην Βαρκελώνη σε λίγες ημέρες! Γιατί σας το λέμε αυτό!? Γιατί μόλις πήραμε στα χέρια μας μία φωτογραφία του κινητού που μας άφησε άφωνους! Ξεχάστε ότι θυμόσαστε από τα προηγούμενα μοντέλα!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε μία φωτογραφία από τον Slashleaks, όπου φαίνεται πως θα είναι πραγματικά το Xiaomi Mi Mix 2S. Αυτή την φορά η εταιρεία σίγουρα θα εντυπωσιάσει πολύ, αφού βλέπουμε μία καμπυλωτή οθόνη, με σχεδόν μηδενικό μέτωπο και μ’ ένα στενό περιθώριο για το πηγούνι.

Σίγουρα αυτή η εικόνα καταργεί κάθετι που ξέραμε για την σειρά Mi Mix, αφού κρατάει κάποια στοιχεία από το παλιό μοντέλο, ενώ προσθέτει πολλά καινούργια που σίγουρα θ’ αρέσουν και θα εντυπωσιάσουν τους κατόχους του.

Φυσικά το Mi Mix 2S δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση που θ’ αρέσει και θα εντυπωσιάσει τον κόσμο. Όπως σας είχαμε γράψει και χθες, το κινητό θα είναι εφοδιασμένο με διπλή κάμερα που θα έχει αισθητήρα τον Sony IMX363, θα υποστηρίζει OIS τεσσάρων αξόνων και θα έχει μία μπαταρία 3400mAh. Επεξεργαστή θα έχει φυσικά τον Snapdragon 845, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει με 8GB RAM και 256GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi – Μπήκε μέσα στην τριάδα σε πωλήσεις στην Ελλάδα!

Ένα άλλο στοιχείο που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα απόλυτα, είναι ο σαρωτής του δαχτυλικού αποτυπώματος, που θα είναι. Οι τελευταίες φήμες λένε ότι θα είναι κάτω από την οθόνη όπως στο κινητό της Vivo, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο