14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Vodafone απαντάει στα δημοσιεύματα για τις τηλεπικοινωνίες

Πριν μερικές ημέρες υπήρξανε δημοσιεύματα σε όλα τα ενημερωτικά sites, όπως και στο iTechNews.gr, ότι η αγορά της Cyta από την Vodafone, μπορεί να πυροδοτούσε σειρά απολύσεων, κάτι καθόλου ευχάριστο φυσικά ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα με αυξημένο ποσοστό ανεργίας. Στα δημοσιεύματα αυτά, ήρθε η Vodafone και έδωσε μία απάντηση.

Στην απάντησή της μεταξύ άλλων η εταιρεία αναφέρει πως «αυτή τη στιγμή και έως την έγκριση της εξαγοράς από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και την Επιτροπή Ανταγωνισμού, οι δύο εταιρίες συνεχίζουν να λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα. Μετά την έγκριση της συμφωνίας από τις αρχές, θα εργαστούμε με υπευθυνότητα για την επιτυχή ενσωμάτωση της Cyta Hellas στον όμιλο των εταιρειών Vodafone. Πιστεύουμε ότι η συμφωνία αυτή είναι μια θετική εξέλιξη για την αγορά και ότι θα αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για τους εργαζομένους των δύο εταιριών να ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους, να αναδείξουν το ταλέντο και την εμπειρία τους, αλλά και να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους. Η Vodafone είναι ένας στρατηγικός επενδυτής στην Ελλάδα, διαθέτει τη τεχνογνωσία και τη δέσμευση για την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών υποδομών που θα αποτελέσουν τη βάση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας».

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο