23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θέλεις Windows 10 με μόλις 6.12€ ανά PC?! Προσφορές του Αγίου Βαλεντίνου στο GoDeal24 είναι ακόμη εδώ…

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας λογισμικό Windows 10 και Office 2021 στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2023, η Microsoft έχει εστιάσει την προσοχή της αποκλειστικά στα Windows 11, τερματίζοντας την online διάθεση των Windows 10 μέσω του επίσημου καταστήματός της. Η τιμή του Windows 11 Pro μέσω του Microsoft Store ανέρχεται στα 259€, όμως στα πλαίσια των προσφορών Αγίου Βαλεντίνου του GoDeal24, μπορείτε να το προμηθευτείτε στην προνομιακή τιμή των 10.25€. Αν μάλιστα αγοράσετε το πακέτο που περιλαμβάνει 5 κλειδιά, τα οποία εν συνεχεία μπορείτε να τα μοιραστείτε με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, το κόστος πέφτε σε μόλις 9.79€ ανά υπολογιστή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Microsoft δεν προωθεί απλά τα Windows 11, αλλά δημιουργεί ένα λειτουργικό σύστημα που θολώνει τα όρια μεταξύ του cloud και του edge computing, ενσωματώνοντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Η ραγδαία άνοδος της δημοτικότητας του ChatGPT και η τεχνολογία της OpenAI ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για τα Windows 12, όπου αναμένεται να δούμε ενσωμάτωση τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης στις εφαρμογές ρολογιού, φωτογραφιών, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, μικροφώνου κτλ.

Windows 11 Pro από 9.79€

Παρότι η Microsoft έχει τερματίσει τη διάθεση του Windows 10, το εν λόγω λειτουργικό σύστημα θα συνεχίσει να δέχεται τακτικά ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι και τον Οκτώβριο του 2025, οι οποίες θα συμβάλλουν στην προστασία του συστήματος σας από ιούς, spyware, ransomware και άλλα κακόβουλα λογισμικά. Επίσης, οι κάτοχοι των Windows 10 έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 11, αν ο υπολογιστής του πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις hardware. Στο κατάστημα GoDeal24 θα βρείτε το Windows 10 Pro με τιμή που ξεκινά από τα 6.12€ ανά υπολογιστή.

Windows 10 από 6.12€ ανά υπολογιστή

Θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας με προγράμματα, όπως το Word, το PowerPoint και το Excel, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία; To GoDeal24 με τις προσφορές Αγίου Βαλεντίνου σας έχει τη λύση! Στο κατάστημα θα βρείτε το Office 2021, την τελευταία έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft στην προνομιακή τιμή των 24.25€. Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα θα βρουν επίσης αρκετά ακόμη εργαλεία για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, τη διαχείριση του συστήματός τους, καθώς και την προστασία του από πάσης φύσεων κυβερνοαπειλές.

Λογισμικό Office στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

62% έκπτωση σε πακέτα Office+Windows OS

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 29.70€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 32.99€.

50% έκπτωση σε προϊόντα Windows

Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο