20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Burn-in στις οθόνες των iPhone 14 Pro / Max εξαιτίας της Always on Display

Τα iPhone 14 έκαναν το ντεμπούτο τους, παραδοσιακά, το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους. Ένα από τα χαρακτηριστικά που διαφημίζει ιδιαίτερα η Apple είναι η Always on Display που επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει βασικές πληροφορίες, όπως η ώρα, η ημερομηνία, ειδοποιήσεις, και άλλα, χωρίς να “ξυπνάει” το τηλέφωνο του. Ωστόσο, κάποιοι είχαν εκφράσει ανησυχίες για πιθανό burn-in στην οθόνη των flagship, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε από χρήστες των iPhone 14 Pro και 14 Pro Max.

Σύμφωνα με αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα από κατόχους των δύο συσκευών, η χρήση του Always on Display δημιουργεί burn-in στην οθόνη με εικόνα να μένει ορατή ακόμα και μετά το κλείσιμο του τηλεφώνου. Διάφορες φωτογραφίες δείχνουν το φόντο της οθόνης κλειδώματος με την ώρα στην Always on Display. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι οι οθόνες των 14 Pro και 14 Pro Max εμφανίζουν burn-in στην περιοχή του punch-hole με το Dynamic Island.

Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει ποτέ πρόβλημα με burn-in σε iPhone, αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Από εκεί και πέρα, δεν είναι ξεκάθαρο αν το πρόβλημα το παρουσιάζουν όλα τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, αλλά οι αναφορές αυξάνονται διαρκώς. Επιπλέον, η Apple δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος. Από εκεί και πέρα, όσοι έχουν εγγύηση μπορούν να επικοινωνήσουν με την Apple και να ζητήσουν δωρεάν αντικατάσταση της οθόνης.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο