24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για αναδιπλούμενα τηλέφωνα βελτιστοποιείται τo Gmail

Τα αναδιπλούμενα smartphone είναι κάτι περισσότερο από απλά tablet και κινητά τηλέφωνα με μεγάλη οθόνη, καθώς γίνονται καλύτερα με νέα κόλπα λογισμικού, με την τελευταία βελτίωση να είναι μια νέα διεπαφή για το Gmail.

To Gmail βελτιστοποιείται για αναδιπλούμενα τηλέφωνα

Μέχρι τώρα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα εμφάνιζαν μια εκτεταμένη έκδοση της εφαρμογής Gmail που βλέπετε στα συμβατικά τηλέφωνα. Η Google έχει ανανεώσει τη διεπαφή και οι χρήστες με συσκευές όπως το Samsung Galaxy Z Fold 4, θα βλέπουν μια διάταξη 2 παραθύρων για το Gmail. Η προβολή 2 παραθύρων είναι επίσης διαθέσιμη για Meet και Chat. Αυτό σημαίνει ότι το αριστερό μέρος της αναδιπλούμενης οθόνης θα εμφανίζει τα εισερχόμενα και το δεξί μισό θα εμφανίζει ένα ανοιχτό email. Αυτό είναι λογικό από την προοπτική των πολλαπλών εργασιών και θα εξοικονομήσει πολλά εμπρός και πίσω κατά την περιήγηση στα email.

Η γραμμή αναζήτησης βρίσκεται πάνω από τα εισερχόμενα και το κουμπί Σύνταξη φαίνεται επίσης στο πρώτο μισό της οθόνης. Η κάτω γραμμή καλύπτει το πλάτος ολόκληρης της οθόνης. Αντίθετα, βλέπετε μια κάθετη ράγα πλοήγησης σε tablet. Μικρές πινελιές όπως αυτές βοηθούν στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ταυτότητας για αναδιπλούμενα ακουστικά.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο