22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

HUAWEI Spring event 2023: Αυτά είναι τα προϊόντα που περιμένουμε να παρουσιαστούν

Η εκδήλωση Huawei Spring Flagship Launch θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου 2023 και η Huawei είναι έτοιμη να παραδώσει διάφορες συσκευές και προϊόντα για τους καταναλωτές, πάντα φυσικά με τη σειρά P60 στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Γνωρίζουμε επίσης ότι μερικές ημέρες μετά θα ακολουθήσει και η επίσημη παρουσίαση στην οποία η Huawei θα παρουσιάσει κάποια ή όλα τα νέα προιόντα και στην παγκόσμια αγορά. Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τι θα πρέπει να περιμένουμε από την Huawei.

Σειρά Huawei P60
Η σειρά Huawei P60 θα είναι το «αστέρι» της παρουσίασης με τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν οι κάμερες αλλά και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που αναμένεται να διαθέτει. Οι πρώτες εικόνες (και από την ίδια την Huawei) μας δείχνουν μια όμορφη και μοναδική σε σχεδίαση συσκευή, η οποία μάλιστα θα έχει και μια έκδοση με πλάτη η οποία θυμίζει την υφή που έχει το φίλντισι.

Huawei Mate X3
Το Huawei Mate X3 είναι η επόμενη γενιά foldable smartphones της κινεζικής εταιρείας. Θα διαθέτει έναν νέο μηχανισμό αναδίπλωσης, δορυφορική συνδεσιμότητα 2.0, slim σχεδίαση, εξαιρετική αντοχή και νέες έξυπνες λειτουργίες.

Huawei FreeBuds 5
Μετά από δύο χρόνια με τα Huawei FreeBuds 4, η εταιρεία θα παρουσιάσει το FreeBuds 5. Πρόκειται για ακουστικά με εντελώς νέα σχεδίαση τα οποία αναμένεται να έχουν και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Εκτός από τον ήχο Hi-Res, τα FreeBuds 5 θα υποστηρίζουν επίσης τον κωδικοποιητή LDAC.

Huawei Watch Ultimate
Αυτό το ρολόι αναμένεται να ανεβάσει τον πήχη στην κατηγορία σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Η σχεδίαση του μπορεί να συγκριθεί με αυτή του πιο ακριβού ελβετικού ρολογιού, η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται στα «ουράνια» ενώ λέγεται ότι θα διαθέτει και δορυφορική συνδεσιμότητα.

Huawei Enjoy 60
Η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει επίσης ένα νέο τηλέφωνο της οικονομικής κατηγορίας – το Huawei Enjoy 60. Το κινητό φαίνεται να έχει ελκυστική σχεδίαση και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Huawei MatePad 11 2023
Από την παρουσίαση δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα MatePad. Το συγκεκριμένα όπως φαίνεται θα είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη που η Huawei ονομάζει «soft screen». Η οθόνη αυτή θα μειώνει τις ανακλάσεις και θα είναι ιδιαίτερα ξεκούραστη για τα μάτια.

Επαγγελματικό brand
Η Huawei δημιούργησε ένα νέο επαγγελματικό brand. Κάτω από το νέο brand αναμένεται να παρουσιαστούν συσκευές με επαγγελματικό προσανατολισμό, όπως φορητοί υπολογιστές, εκτυπωτές, και οθόνες.

Σε τρεις ημέρες λοιπόν αναμένεται να δούμε πράγματα και θαύματα από την Huawei. Θα είμαστε συνεχώς σε επαφή για να σας ενημερώνουμε για τις παρουσιάσεις.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο