27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ, αγοράζεις “ΧΘΕΣ”… Στα 179€ Από Ευρώπη!!! Xiaomi 1T (STYTJ02HZM)… Η Σούπερ ρομποτική σκούπα – σφουγγαρίστρα…

ΠΡΟΣΟΧΗ… Χαμηλότερη τιμή Ελλάδας 350€!!! ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ…

Ναι σε αυτήν τιμή ναι… είναι Επώνυμη με μεγάλη αυτονομία και πολύ καλά χαρακτηριστικά πότε είμαι σίγουρος πως θα πρέπει να ρίξεις όχι μια αλλά και δύο ματιές…

Κύρια χαρακτηριστικά:

● S-crossTM 3D Αποφυγή εμποδίων: Η μέτρηση απόστασης 3D και η τεχνολογία αποφυγής εμποδίων ToF  μπορεί να επιτύχει γρήγορα τη μέτρηση απόστασης και την αποφυγή εμποδίων των εμποδίων.

● Έξυπνη αντίληψη του τρισδιάστατου περιβάλλοντος: Όχι μόνο μπορεί να αντιληφθεί γρήγορα εμπόδια, όπως μπάλες με νήματα και παντόφλες, αλλά και έξυπνα επιβραδύνει και αποφεύγει τα εμπόδια.

● Έξυπνη μέτρηση χώρου: Η μπροστινή κάμερα ToF συνεργάζεται με τον αισθητήρα υψηλής ακρίβειας για να μετρήσει έξυπνα το χώρο, εκ των προτέρων για να αποφύγει το κολλημένο στο κάτω μέρος του ντουλαπιού.

● 3D VSLAM Visual Navigation: Με την προσομοίωση αλγορίθμων νευρωνικών δικτύων, μπορούν να διατηρηθούν δυναμική έρευνα, ο σχεδιασμός διαδρομής και η διαχείριση χαρτών είναι πιο έξυπνες και ακριβείς.

● Έξυπνη διαχείριση χαρτών: Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων εργασιών καθαρισμού, δημιουργείται αυτόματα ο χάρτης της περιοχής και υποστηρίζεται η πολλαπλή επεξεργασία χαρτών.

● Τσιπ υψηλής απόδοσης CortexTM-A53: Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο τσιπ επεξεργασίας CortexTM-A53, μπορεί να εντοπίσει την ακριβή θέση του ρομπότ σε πραγματικό χρόνο και να σχεδιάσει έξυπνα τη διαδρομή εργασίας.

● Νέα λειτουργία σάρωσης και σφουγγαρίσματος: Η ικανότητα καθαρισμού του ρομπότ έχει βελτιωθεί προς όλες τις κατευθύνσεις και η νέα μήτρα λειτουργίας σάρωσης και σφουγγαρίσματος έχει διαμορφωθεί επιστημονικά.
● Ισχυρή αναρρόφηση 3000Pa: Λειτουργία αναρρόφησης 3 ταχυτήτων. Ο ιαπωνικός κινητήρας χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης προσφέρει συνεχή και ισχυρή σούπερ ισχύ αναρρόφησης.
● Αναρτημένη θύρα αναρρόφησης + Ισχυρή κύρια βούρτσα + Φίλτρο υψηλής ακρίβειας: Το στόμιο αναρρόφησης ανάρτησης μεγάλου διαμετρήματος προσαρμόζεται στενά στο έδαφος, με μια κύρια βούρτσα από εξαιρετικά πυκνή ίνα 0,1 mm και ένα καθαρό φίλτρο διπλής στρώσης.

● Μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5200 mAh: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε τυπική λειτουργία είναι έως και 180 λεπτά και το σπίτι 240 μέτρων σούπερ μεγέθους μπορεί να καθαριστεί ταυτόχρονα.

● Έξυπνο ηλεκτρικό δοχείο νερού ελέγχου: Εξοπλισμένο με έξυπνο ηλεκτρικό δοχείο νερού ελέγχου 250mL, χωρίς διαρροή. Μπορεί να ρυμουλκηθεί υγρό 160 m² εδάφους προσθέτοντας μία φορά νερό.

● Έλεγχος έντασης νερού 3 Gear: Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες διαφορετικής καθαριότητας δαπέδου, έχουν ρυθμιστεί τρεις ρυθμίσεις όγκου νερού στο κιβώτιο ταχυτήτων για τον προσεκτικό καθαρισμό όλων των ειδών λεκέδων.

● Αποτελεσματική συνεργασία επαγγελματικών αισθητήρων: Όχι μόνο μπορεί να αποκτήσει πιο ακριβείς και ολοκληρωμένες πληροφορίες τοποθεσίας, αλλά και να διατηρήσει την ασφάλεια της διαδρομής.

● Mijia APP Τηλεχειριστήριο + Φωνητικός έλεγχος: Μέσω της εφαρμογής Mijia, μπορείτε να ελέγχετε την πρόοδο καθαρισμού σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σας τηλέφωνο και μπορείτε επίσης να ελέγχετε από απόσταση και να αλλάζετε τακτικά. Ο φωνητικός έλεγχος υποστηρίζει μόνο κινεζική έκδοση.

 

Xiaomi Mijia STYTJ02HZM 1T Robot Vacuum Cleaner Sweeping Mopping 3000Pa S-crossTM 3D Obstacle Avoidance VSLAM Visual Navigation with Front Facing ToF Camera APP Control σε τιμή;;; 179€ από  Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BG20d69e και χωρίς κανένα θέμα τελωνείου σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://bit.ly/3B7HEFM

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ με παράλληλη έκπτωση από το Κουπόνι Allowance επιπλέον έκπτωσης (max 10 δολαρίων και για όσο ισχύει) για παραγγελίες πάνω από 120 δολάρια

και προτιμήστε αγορά από PC
Πάμε να δούμε τι λέω και πως θα κερδίσεις χρήματα για τις αγορές σου που θα είναι πάνω από τα ποσά που περιγράφω….
Το Banggood έβγαλε ένα κουπόνι Allowance που σου κάνει την αντίστοιχη έκπτωση επιπλέον σε οποιοδήποτε κουπόνι ή προσφορά και με ισχύ για 3 ημέρες από την ώρα από το πήρατε… (Το κουπόνι εφαρμόζεται αυτόματα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις)

Πάρε πρώτα το κουπόνι Allowance

1) Πάτα το link: http://bit.ly/3TCd92D
και πάρε το κουπόνι Allowance

2) Αντιγράφεις το κουπόνι (αν υπάρχει)

3) Πατάς το link

4) Επιλέγεις χρώμα, μέγεθος ή ποσότητα (αν χρειάζεται)

5) Πατάς Buy Now

6) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply (εδώ σου έχει περάσει και την έκπτωση του κουπονιού αλλά και την επιπλέον έκπτωση του Allowance)

7) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα

8) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)

9) Πατάς place order και πληρώνεις

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο