18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Proscenic T22: Με 75€ ΚΟΜΠΛΕ… Τηγανίστε υγιεινά χωρίς λάδι με αυτήν την 5L 1700W με φωνητικό έλεγχο φριτέζα αέρος

Στην καλύτερη τιμή EVER…

Η υγεία είναι το βασικότερο πράγμα για όλους μας. Καλό είναι λοιπόν να ζείτε και να τρώτε όσο γίνετε και πιο υγιεινά. Και σε αυτό το πράγμα, μία φριτέζα αέρος είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσει. Εγώ τουλάχιστον σπίτι έχω 3 φριτέζες, που εντάξει δεν τις χρησιμοποιώ όλες μαζί, αλλά ανάλογα με τ’ άτομα που είναι να φάνε. Μαγειρεύουν ωραία, ότι θέλετε και υγιεινά. Οπότε το να πάρετε μία ακούστε με, καλό θα σας κάνει. Έτσι σας βρήκα την ΝΕΑ  Proscenic T22, μία φριτέζα αέρος 5L και δύναμη 1700W, που τηγανίζει φυσικά χωρίς λάδι και έχει πολλά έξτρα έξυπνα χαρακτηριστικά και όλα αυτά,  από την Ευρωπαϊκή του αποθήκη, για να σας έρθει γρήγορα και ΧΩΡΙΣ καθόλου τελωνείο φυσικά!

Μπορείτε να την κάνετε δική σας εδώ
Proscenic T22
1500W 220V 5L Air Fryer APP Control 7X Air Circulation 100 Recipes 13 in 1 Cooking Functions Hot Oven Cooker Low Noise Non-stick σε τιμή;;; 75€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Banggood με κουπόνι BGRT22CZ και ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3Yzzv68

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Κύρια χαρακτηριστικά:

Τεχνολογία TurboAir: Με 7Χ ταχύτητα κυκλοφορίας αέρα, αυξάνει την απόδοση μαγειρέματος κατά 30% και κλειδώνει γρήγορα την υγρασία στο εσωτερικό του φαγητού για να το κάνει τραγανό με έως και 90% λιγότερα λιπαρά.

Έλεγχος εφαρμογών και ηλεκτρονικές συνταγές: Ελέγξτε εξ αποστάσεως τη φριτέζα για ρύθμιση και εξερεύνηση, αποθήκευση και προσαρμογή συνταγών στην εφαρμογή Proscenic.

Χαμηλός θόρυβος: Η τεχνολογία Intelligent SuperDenoise θα μειώσει τον κοινό θόρυβο κατά 20% και θα διατηρήσει χαμηλό επίπεδο θορύβου 48 dB

13 σε 1: Χρησιμοποιήστε 13 λειτουργίες μαγειρέματος, οι οποίες περιλαμβάνουν 11 προεπιλογές, Προθέρμανση και Διατήρηση ζεστού.

Αντικολλητικό και εύκολο καθάρισμα: Το αφαιρούμενο καλάθι που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και η αντικολλητική επιφάνεια κάνουν τον καθαρισμό απλό και εύκολο.
“Shake Reminder”: Η υπενθύμιση του “SHAKE” ή του flip food είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην κουζίνα όσο μαγειρεύετε γιατί λειτουργεί ανάλογα με το είδος του φαγητού που επιλέγετε. Εάν χρειαστεί, θα σας υπενθυμιστεί να γυρίσετε το φαγητό από την άλλη πλευρά.
Πάνω από 100 συνταγές: Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, 100 συν λεπτομερείς, βήμα προς βήμα συνταγές, τόσο στην εφαρμογή Proscenic όσο και στο βιβλίο συνταγών, κάνουν τη μαγειρική διασκεδαστική και απλή. Επιλέξτε από μια ποικιλία γευμάτων για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό ή επιδόρπιο.
5L Large Capacity: Με ειδική σχεδίαση εξοικονομεί 25% χώρο. Με τον μικροσκοπικό και έξυπνο σχεδιασμό του, η χωρητικότητα των 5 λίτρων ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας (3-4 άτομα), όπως πατάτες τηγανιτές και φτερούγες κοτόπουλου.

 

Specification Brand: Proscenic
Model: T22
Voltage: 220V
Power: 1500W
Capacity: 5L
Temperature Range: 165-400℉(75-205℃)
Time Range: 1-60 mins
Noise in Decibels (dB):  ≤55dB
Dimension Product Weight: 5.7 kg
Product Size (L x W x H): 36.1 x 27.1 x 30.6 cm
Package Contents
1 x Air Fryer, 1 x Manual

Μπορείτε να την κάνετε δική σας εδώ
Proscenic T22
1500W 220V 5L Air Fryer APP Control 7X Air Circulation 100 Recipes 13 in 1 Cooking Functions Hot Oven Cooker Low Noise Non-stick
σε τιμή;;; 75€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Banggood με κουπόνι BGRT22CZ και ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3Yzzv68

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο