27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ”…. Στα 275€ από Ευρώπη!!! ROIDMI EVE Plus (Vacuum + mop)… Με αυτόματο άδειασμα!!!

ΧΩΜΑ, 6 Τελευταία κομμάτια… ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η Χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα είναι 390€!!!
Η καλύτερη επιλογή Με κάδο και αυτόματο άδειασμα!!! 

Πραγματικά δεν υπάρχει… αν είναι στο budget σου δεν κοιτάς τίποτα άλλο… σε σκούπα και σφουγγαρίστρα…

● Έξυπνος σταθμός συλλογής σκουπιδιών και σκόνης

Η ROIDMI EVE Plus δεν έχει μόνο σταθμό φόρτισης, αλλά και έναν έξυπνο κάδος απορριμμάτων. Μετά τον καθαρισμό, θα αδειάσει αυτόματα στον συλλέκτη σκόνης. Διαθέτει επίσης  αντιβακτηριακή και αποσμητική τεχνολογία όζοντος για την εξάλειψη  της μυρωδιάς των σκουπιδιών.

● Με την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ ROIDMI EVE Plus ακόμη κι αν λείπετε για ένα μήνα, το EVE Plus μπορεί να καθαρίζει το σπίτι σας κάθε μέρα.

● Lidar Super-sensing LDS 4ης γενιάς

Το υπερ-ευαίσθητο LDS lidar ROIDMI 4ης γενιάς μπορεί να σαρώσει γρήγορα ολόκληρο το σπίτι και να σχεδιάσει αυτόματα χάρτες μέσω αλγορίθμου SLAM, με ακρίβεια 40% υψηλότερη από αυτή της προηγούμενης γενιάς.

● Διαμέρισμα έξυπνου δωματίου

Όχι μόνο το διαμέρισμα χάρτη μπορεί να αποθηκευτεί αυτόματα, μπορείτε επίσης να συγχωνεύσετε, να διαμορφώσετε και να ονομάσετε τα διαμερίσματα για να επιτύχετε τον καθαρισμό σε έναν προκαθορισμένο διάδρομο ή προγραμματισμένο καθαρισμό του καθορισμένου δωματίου.

● Όταν η ισχύς είναι χαμηλή  θα επιστρέψει αυτόματα στον σταθμό καθαρισμού για φόρτιση. Όταν το ρεύμα είναι πλήρως φορτισμένο, ο καθαρισμός θα συνεχιστεί αμέσως για να αποφευχθεί ο χαμένος ή επαναλαμβανόμενος καθαρισμός.

● 2700Pa Flagship Hurricane Suction

Ο υψηλής απόδοσης ψηφιακός κινητήρας χωρίς ψήκτρες και η τεχνολογία διαχωρισμού λωρίδας που προέρχεται από το ROIDMI EVE Plus φέρνει αυξημένη ισχύ αναρρόφησης 2700Pa, η οποία μπορεί να καθαρίσει εύκολα τη σκόνη του εδάφους, τα φλούδια και τρίχες.

● Συνδεση με  εφαρμογή ROIDMI/MIJIA

Μπορείτε να ελέγξετε εξ αποστάσεως με ένα πλήκτρο έναρξης. Λειτουργία εναλλαγής, επιθεώρηση και κατάσταση αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο, πλήρης έλεγχος ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

ROIDMI EVE Plus Robot Vacuum Cleaner Sweeping Vacuuming Mopping Function 2700Pa Antibacterial and Deodorzing Technology Suction Laser Navigation with Smart Dust Collection Support Google Assistant,Alexa and Mijia APP σε τιμή;;; 274€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGXIFD697 και ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3tlJiyc

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο