22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Amazfit GTR4 Limited Edition: Ανακοινώθηκε επίσημα με κατασκευή από ατσάλι!

Το Amazfit GTR4 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβρη και σήμερα η εταιρία επιστρέφει με μια αναβάθμιση. Μας έδειξε το Amazfit GTR 4 Limited Edition, με αναβαθμίσεις στην κατασκευή και τον σχεδιασμό.

Το Amazfit GTR 4 Limited Edition, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το απλό μοντέλο, η διαφορά στον σχεδιασμό είναι σημαντική. Συγκεκριμένα θα έρθει με μια οθόνη 1.43 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, ενώ η κορώνα του θα είναι από 316L ανοξείδωτο ατσάλι, με το λογότυπο Amazfit χαραγμένο πάνω του. Μαζί θα έχει και ένα δεύτερο πλήκτρο, που φαίνεται διαφορετικό από αυτό που είχαμε συναντήσει στην απλή έκδοση.

Όπως η κορώνα, έτσι και το πλαίσιο στο μέσω του ρολογιού θα είναι κατασκευασμένο από το ίδιο 316L ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η πλάτη του θα είναι από κεραμικό. Το απλό Amazfit GTR4 είχε έρθει με κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλιστερό πλαστικό για την πλάτη.

Amazfit GTR4 Limited Edition

Αλλαγή έχουμε και στο λουράκι του ρολογιού, που πλέον θα είναι είναι μόνο από ελαστικό, με διαφορετική υφή και όψη. Το μέγεθος στο λουράκι θα είναι στα 22mm, που είναι αρκετά κοινό και θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με χιλιάδες λουράκια που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

Amazfit GTR4 Limited Edition

Αλλαγές έχουμε και στις διαστάσεις, με το GTR4 Limited Edition να είναι λίγο παχύτερο (11.2μμ αντί για 10.6mm), αλλά και βαρύτερο (49γρ αντί για 34γρ), κυρίως λόγω των καλύτερων υλικών κατασκευής. Η μπαταρία παραμένει στις 475mAh, που χρειάζεται 2 ώρες για να φορτίσει, ενώ παρέχει αυτονομία μέχρι και 14 ημέρες. Όμως το Amazfit GTR4 Limited Editon, έρχεται με βελτιωμένη λειτουργία εξοικονόμησης, που κάνει την μπαταρία να αντέχει μέχρι και 28 ημέρες (αντί για τις 24 ημέρες του απλού).

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο