20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S – Έρχεται με απίστευτη φωτογραφική μηχανή και δυνατότητες!

Απ’ ότι ξέρετε, εάν θέλετε ένα πολύ καλό κινητό με φοβερή κάμερα και να είναι Xiaomi, τότε το Mi Note 3 είναι μονόδρομος, αφού έπιασε 90 βαθμούς στη σχετική DxO βαθμολογία. Χάρις αυτή την βαθμολογία, το κινητό είναι σε υψηλότερη θέση από τα iPhone 7 Plus, Samsung S7 Edge και HTC U11 flush! Απ’ ότι φαίνεται όμως το νούμερο αυτό θα φαίνεται πολύ μικρό σε λίγο καιρό που θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi Mix 2S, αφού και βάση τα όσα βρήκανε μέσα στην ROM, έχει γίνει ολική αναβάθμιση στο λογισμικό της κάμερας!

Βάση τις τρέχουσες πληροφορίες που διέρρευσαν από το XDA από το τελευταίο firmware, φαίνονται πάρα πολλά από τα χαρακτηριστικά που θα έχει η κάμερα του Mi MIX 2S, συμπεριλαμβανομένων κατακόρυφο προσανατολισμό, multi-frame μείωση του θορύβου (MFNR) και 1080P 120 καρέ σε αργή κίνηση!

Όσον αφορά το υλικό, η κάμερα MIUI APP δείχνει ότι ο φακός υποστηρίζει επίσης οπτικό ζουμ.

Η λεγόμενη μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ, είναι ένα χαρακτηριστικό φάντασμα.  Ουσιαστικά για να επιτύχει την μείωση θορύβου, ειδικότερα σε χαμηλό φωτισμό, το κάνει μέσω ενός πλήθους επανασύνθεσης, σαν αν κάνει έκρηξη.

Σε δυνατότητες λήψης αργής κίνησης, το MIX 2S μπορεί από 720P 120 fps που ήταν στο προηγούμενο μοντέλο, σε 720P 240 fps ή 1080P 120 fps. Φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό μεταξύ των 1080P 960 fps του Sony XZ2 και των 720P 960 fps τ Samsung S9.

Διαβάστε επίσης: Κουπόνια και προσφορές από το TomTop μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (14/3 Updated)

Για άλλες πληροφορίες σχετικά με το Mi Mix 2S, uα φέρει οθόνη 18:9 FHD+ και μπαταρία 3400mAh. Το CMOS μπορεί να είναι το Sony IMX363.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο