22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xiaomi Redmi Note 5 – Charm Blue E3: Ας αρχίσει η μάχη!

Το Xiaomi Redmi Note 5, όπως ξέρουμε πολύ καλά, ανακοινώθηκε χθες από την εταιρεία. Για ένα πιθανό αντίπαλο του, το Charm Blue E3, σας τον έχουμε αναφέρει και άλλη φορά στο παρελθόν. Τώρα φαίνεται ότι είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει από την Meizu στις 21 Μαρτίου και είναι έτοιμο να κονταροχτυπηθεί στα ίσια με το τελευταίο μοντέλο της Xiaomi!

Στις 16 Μαρτίου, ανακοινώθηκε ότι το Charm Blue E3 θα εμφανιστεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Meizu, Tmall, Jingdong και Suning Tesco. Εάν επισκεφτείτε την σελίδα, θα δείτε ότι υπάρχει κάτι σαν αντίστροφη μέτρηση, όπου το τέλος του ραντεβού με το Charm Blue E3 είναι στις 10:00 π.μ. στις 22 Μαρτίου. Είναι φανερό ότι το Charm Blue E3 θα ξεκινήσει να πωλείτε στις 22 Μαρτίου, μόλις δύο ημέρες αργότερα από το Redmi Note 5 που θα χτυπήσει την αγορά επίσημα στις 20 Μαρτίου.

Το Charm Blue E3 χρησιμοποιεί μια οθόνη 5,99 ιντσών με ανάλυση 2160 × 1080, θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 636, έρχεται στάνταρ με 6GB μνήμης, αποθήκευση μέχρι 128GB (64GB περισσότερα από το RN5) ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι στα 3300mAh (το RN5 μην ξεχνάτε έχει 4000mAh).

Όσον αφορά την φωτογραφική του μηχανή, η Li Nan, πρόεδρος της Charm Blue Division, αποκάλυψε ότι το Charm Blue E3 χρησιμοποιεί υψηλότερη προδιαγραφή CMOS από το Charm Blue Note 6 και έχει διπλή κύρια φωτογραφική μηχανή 12MP+20MP (το RN5 έχει διπλή κύρια κάμερα των 12MP).

Επιπλέον, η Charm Blue προετοίμασε επίσης μια εξατομικευμένη ειδική έκδοση του Charm Blue E3, με την ονομασία Kumamoto Bear , η οποία θα παρουσιαστεί επίσης στις 21 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: TomTop Giveaway – Μοιράστε και κερδίστε κάθε εβδομάδα!

Συνολικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Charm Blue E3 είναι παρόμοια με αυτά του Redmi Note 5 όπως βλέπετε. Εάν ήταν να διαλέγατε, τι θα διαλέγατε εσείς!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο