17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S – Θα είναι η πρώτη συσκευή παγκοσμίως με 8GB RAM / 256GB ROM

Σήμερα φαίνεται έχει την τιμητική του το Mi Mix 2S. Το σίγουρο είναι ότι όσο πλησιάζουμε τις 27 Μαρτίου τόσο και περισσότερα πράγματα θα μαθαίνουμε για το κινητό. Έτσι τώρα διέρρευσε εικόνα, που αποδεικνύει ότι το Mi Mix 2S θα είναι το πρώτο κινητό παγκοσμίως με 8GB RAM / 256GB ROM!

Όπως βλέπετε και εσείς, η εικόνα δείχνει το barcode που βρίσκεται πάνω στην συσκευασία του κουτιού του κινητού. Έτσι εκτός από την “μαύρη κεραμική αποκλειστική έκδοση” κορυφαίου επιπέδου που ξέρουμε ότι θα έχει το Mi Mix 2S, φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει και με 8GB RAM και μνήμη flash 256GB. Αυτή είναι μια διαμόρφωση κατηγορίας ναυαρχίδας και είναι η υψηλότερη αυτή την στιγμή.

Εξετάζοντας τους σημερινούς έξι κορυφαίους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, κανένα από τα μοντέλα ναυαρχίδας δεν χρησιμοποιεί τη διαμόρφωση των 8GB + 256GB. Τα πιο κοντινά σε αυτή την σύνθεση είναι το Huawei Mate 10 Porsche Edition με 6GB + 256GB, όπως και το Samsung Galaxy S9+. Οι τιμές αυτών των δύο… 8999 γουάν (1421$) και 7599 γουάν (1200$) αντιστοίχως.

Η μνήμη DRAM παρουσιάζει συνεχώς αυξήσεις στην τιμή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Έτσι για παράδειγμα, η IC Insights αναφέρει ότι από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η τιμή των μαρκών μνήμης DRAM αυξήθηκε από 2,45 δολάρια σε 5,16 δολάρια, μία αύξηση της τάξεως του 111%. Εννοείται ότι από αυτή την αύξηση έχουν επηρεαστεί όλοι, κινητά, υπολογιστές, τα πάντα!

Επηρεασμένοι από αυτό, τα έξυπνα τηλέφωνα τείνουν να είναι συντηρητικά στη μνήμη, με το Mi MIX 2S και τα 8GB RAM να θέλουν να διαφέρουν μάλλον αυτή τη στιγμή.

Η έκδοση του Mi MIX 2 με τα 8GB μνήμης, με την ολοκεραμική αποκλειστική έκδοση και τα 128GB μνήμης flash, κόστιζε μόλις 4.299 γιουάν, λιγότερο από το μισό από την Mate 10 Porsche της Huawei, οπότε είναι πιθανό και βάση της συνήθης στρατηγική της Xiaomi για “τιμή κόστους”, το Mi MIX 2S 8GB + 256GB να κοστίζει πολύ πιο οικονομικά από τις αντίστοιχες ναυαρχίδες.

Όσον αφορά τη χρησιμότητα μιας τέτοιας μεγάλης μνήμης, κοιτάξτε τη μνήμη των σημερινών εφαρμογών του σήμερα:

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά! (Updated 18/03)

Λαμβάνοντας το παραπάνω ως παράδειγμα, βλέπουμε ότι η εφαρμογή Weibo αντιστοιχεί σε 286MB, η NetEase σε 195MB, η QQ σε 144MB και η WeChat σε 450MB. Μόνο αυτές οι τέσσερις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συνήθως αντιστοιχούσαν σε 1GB μνήμης. Να επιβεβαιώσω και εγώ που έχω κινητό Mi5S Plus με 6GB RAM/128GB RAM, να είχα άλλα 2GB RAM δεν θα με χάλαγαν, αφού κάνω video editing στο κινητό ή decompile/compile των εφαρμογών που σας δίνω + ένα ακόμα πιο δυνατό επεξεργαστή! Πάντως το Android τρώει πολύ RAM.

Πως σας φαίνεται λοιπόν αυτή η έκδοση του Mi Mix 2S? Θα την αγοράζατε εάν είχε καλή τιμή? Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο