20.4 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Παρουσίαση των Xiaomi Dual Dynamic Driver μ’ ενεργή ακύρωση ήχου ακουστικών (φωτό/βίντεο). Αποκτήστε τα σε Flash Sales!

Κατά καιρούς έχουν περάσει διάφορα ακουστικά από τα χέρια μου, της Xiaomi ή όχι, άλλα καλά, άλλα όχι τόσο. Ασύρματο BT ακουστικό για το αυτοκίνητο κυρίως όταν οδηγώ, έχω ένα της Xiaomi, το Xiaomi Youth Version Mini, που μ’ έχει βολέψει πολύ. Επειδή ότι είχα μέχρι τώρα, τα περισσότερα έχουν χαλάσει πια, είπα να δοκιμάσω να πάρω κάτι από τα καινούργια και καλά ενσύρματα ακουστικά της Xiaomi πάντα, ώστε να τα έχω κυρίως για το σπίτι. Μετά από ψάξιμο που έκανα στο site του Banggood, είδα τα Xiaomi Dual Dynamic Driver+Balanced Armature Active Noise Cancelling Earphone Headphone όπως τ’ αναφέρει και τα παράγγειλα!

Η αλήθεια είναι ότι τα Xiaomi Dual Dynamic Driver+Balanced Armature Active Noise Cancelling Earphone Headphone, τα έχω κάμποσο καιρό τώρα, απλώς δεν είχα τον χρόνο να σας τα παρουσιάσω. Πάντως αυτό βγήκε σε καλό γιατί όλο αυτό το διάστημα τα έχω δοκιμάσει αρκετά, οπότε ξέρω τι θα σας πω, μετά από αρκετή χρήση που τους έχω κάνει!

Η παραγγελία έγινε φυσικά με DPD ώστε να μην έχω τίποτα θέματα με τελωνείο και ήρθε ταχύτατα. Ουσιαστικά μου ήρθε ένα μικρό κουτάκι, όπου μέσα ήταν το κουτάκι με τ’ ακουστικά.

Ουσιαστικά στο πάνω μέρος είναι τ’ ακουστικά μ’ ένα εγχειρίδιο ακριβώς από πίσω, ενώ στο κάτω μέρος, μέσα στο άσπρο κουτί, έχει ένα πολύ ωραίο βελούδινο σακουλάκι, όπου μπορείτε να φυλάξτε ολόκληρη την συσκευασία των ακουστικών και να την έχετε μαζί σας!

Τα ακουστικά είναι πάρα πολύ καλά συσκευασμένα μέσα στο κουτί, που όταν τα βγάλετε θα ψιλοδυσκολευτείτε να τα βάλετε ακριβώς όπως ήταν. Στο πίσω μέρος του κουτιού πάντως θα δείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών.

Τα Xiaomi Dual Dynamic Driver+Balanced Armature Active Noise Cancelling Earphone Headphone, έρχονται με δυνατότητα ακύρωσης του εξωτερικού ήχου σε δύο βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι όταν τα δοκίμασα, τα κατάφεραν αρκετά, όχι όμως πλήρως. Θεωρώ πάντως το αποτέλεσμα αρκετά πάνω από το ικανοποιητικό, οπότε την δουλειά τους την κάνουν αρκετά καλά.

Τ’ ακουστικά μου ήρθαν στο μαύρο χρώμα όπως βλέπετε, δεν είναι ασύρματα φυσικά, αλλά ενσύρματα με 1.2 μέτρα καλώδιο. Κάπου στην μέση υπάρχει ο διακόπτης, όπου είναι και το μικρόφωνο πάνω του. Στον διακόπτη θα βρείτε τον διακόπτη ενεργοποίησης της ακύρωσης του θορύβου, που όπως είπαμε έχει δύο επίπεδα. Τ’ ακουστικά μπαίνουν στην 3.5mm θύρα ακουστικών του κινητού σας ή της συσκευή σας. Τα Xiaomi ακουστικά έρχονται με 55mAh μπαταρία, που για να φορτίσει πλήρως θα χρειαστεί στις 2 ώρες περίπου, ενώ μπορεί να είναι σε Standby για 12 ώρες. Η συχνότητα που δουλεύουν είναι τα 20kHz.

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει:

Τα Xiaomi Dual Dynamic Driver+Balanced Armature Active Noise Cancelling Earphone Headphone όπως σας είπα τα πήρα από το Banggood, όπου βλέπω τα έχουν σε Flash Sales μέχρι και τις 4 Απριλίου και στην πολύ καλή τιμή των 56.99$. Βιαστείτε λοιπόν να τ’ αποκτήσετε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο